邊個話入U唔使讀書

255 回覆
350 Like 9 Dislike
外國u表示3年都係靠google
平時唔上堂
考前3日背lecture notes搞掂
溫緊書留名
多謝大家
加油呀 好快過
如果係純粹想上翻2,大中大英再虧都好應該都幫到手,攞個B完全唔係問題
我英國uniug無要求過要買書架喎,讀lecture note已經夠做
係上到master有啲真係要睇書,google都講得唔清楚
數差仲讀chem tech, rap定都得
遲d讀chem仲要solve equation, 又d, 又in, 又function又機率咁,睇你點搞
講緊你d 19電子,atom, orbit, energy呀屌你老母
Ching你都要加油
幫手整爛個grade
努力啦唯有
唔想quit u
你地讀咩科可能我讀finance, 比較多吹水野,theory黎黎去去都係嗰啲
樓主唔洗擔心,我係同路人,gpa 2.5都無,但勝在有啲工作經驗,grad左之後搵左1個月多啲總算搵到自己果科既工。讀到1pat屎唔緊要,最緊要summer 報下啲intern,第時interview 好睇你點enrich 你份cv。
有冇文科巴絲一齊追gpa
讀完之後除左覺得自己打開左真理之們,亦都覺得世界所有野都係機率,依家見到既你其實已經唔係你,因為會隨觀察改變好似痴撚左
我以為好多人都係大中大英救急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞