邊個話入U唔使讀書

255 回覆
350 Like 9 Dislike
Engine科讀到成隻狗咁
收皮讀到成隻狗咁
樓主你有咁嘅覺悟已經好好
好多人year 2,3重未知自己做緊乜
我都中過伏,year 1讀到屎咁樣
依家追緊Hon,成日都想打死以前嘅自己
一齊加油
Cu 大中大英雖然幫到急救,但同時都難靚龜
可唔可以救下你啲學生
唔止我一個做lab report做到r曬頭
多謝你
有source=hea
毒撚冇source死返去摺拉把啦
It’s a trap
之前Gpa 1.9冇讀m1,2路過
明白樓主既感受
事關當年我第一日開學第一堂就上MA
當時連咩係absolute value都唔知
英文又差,自信心跌到零

後尾真係想由最基本學返calculus
上youtube睇片係好好既選擇
知calculus點樣黎
其實好make sense
最後轉左U重新做人,MA拎A
你咩engine 有source 過3應該唔難
讀夠五年就會輕鬆啲
讀過一年ee嘅我表示
利申:quit咗u兼轉埋系
咩大學
樓主一齊努力啦 我都係engine yr1
中學開始hea讀書
入完u諗住都可以hea住過 最尾爛曬grade
後來比身邊既人點醒左
唔努力真係係香港冇競爭力
宜家sem b雖然一星期幾份asm 咪當每星期catch up番囉
睇你求咩
我second low 都係頭一年叫有上堂讀下書過到3咁
後尾都係成日走堂 齋交功課 考試前一兩個禮拜溫書

其實好多所謂lab report 功課都有source我都係改個名改少少數據就隊返出去
暴大
真係無讀過書
結果third hon
過程係開心既 不過如果稍微讀兩下
拎個second會更好
樓主識唔到好隊友遮,當你有一team人一齊做assignment你就會覺得好簡單
Shitty
有幾難?無讀m1m2應付到?
果然Yr 1仔 lab做啲野同考試0關係
溫好lecture notea已經夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞