[4月新番]Gleipnir被束縛的芬尼爾/格萊普尼爾

380 回覆
10 Like 4 Dislike
今集完創,更改部分為漫畫猫女一行人並沒有退場。
修一並沒有遇見穗乃果,此時也沒有同江麗奈打,回復少量記憶等。
只是多了一個打鬥場面。
結局魔改
其實漫畫係咪唔夠 stock 出第二季?
諗住追漫畫算
我覺得差唔多夠,但一樣唔係一個適合既結局位
點解金毛唔儲夠100個coins復活條女
佢係嬲大家唔在乎穗香, 就算穗香仲在生, 大家都依然唔會在乎佢
其實到而家都唔知呢套動畫個名 "Gleipnir" 係點解
條女就係100幣整出黎
整到咁樣,佢會食哂所有野,金毛都陪佢咁做
正常人思維緊係自己殺錯中意的人,緊係係方法復活佢啦
係唔係呀
漫畫劇情黎
動畫家姐都有暗示過有人收齊100幣
金毛真係唔知做乜勁?
成個中二病細路,明明就係自己搞錯唒
殺錯人,仲怪其他人唔在乎穗香
啲理由on9到好難信佢係boss
自膠,原來係穗乃果
答唔出名又要被消滅真係CLS理由
你答錯咗
其實漫畫差5多可以有S2集數,但係未完。
動畫最後同三部一行,之後立即有一場打鬥。
直人會同金毛打,之後逃走。
主角之後都會見金毛,再打。
所以如果呢到停會好怪,及需要做多好幾集,即係S2。
完創END會更好~
上面話斷左一層連結鏈個死靈就搵唔到
但係關佢父母咩事要搵唔在乎既人唔係直接搵同學先咩

btw江麗奈其實打算用咩方法阻止mk仔
睇到1999
感覺佢揾唔到好嘅點喺12集內完又太多伏筆 搞到好似好亂

但整體嚟講套野算唔錯 戰鬥部分尤其第2集同12集最尾真係有驚喜
睇完都唔知自己睇左D咩,個中二病mk仔都失去左記憶?
隻女鬼要點答先無事,江麗奈同直人點解冇比人追殺既
因為佢唔係真正既穗香
所以答穗香既都死

利申 9up
搵多一百個銀仔整多個超人出嚟神仙打交?
呢套bd賣成點?
利申銷量黨
銷量好嘅動畫先睇,驚中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞