[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈14 之 預防及時

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事
https://lih.kg/fmwtoS
到時中國大亂,班港漂同大陸人實瀨死唔走
《時辰已到混沌開,重開公元重封神》
雨不潤無根之樹,佛不救無緣之人。
聖歌再一次響起,蕩氣回腸繞天際。
驚天地來泣鬼神,喚世間蕓蕓眾生。
時不等人當夢醒,三界只有一個真。
放棄榮華還原身,早日踏上歸鄉路。
時辰已到混沌開,重開公元重封神。
有形化無無轉有,重塑天地與眾生。
烈火斷氧人窒息,火到之處物成灰。
豬瘟在前醒世人,麒麟在後將人收。
人為災難何時休,洪水滔天萬骨流。
大考開考考三界,考來考去考自己。
人生好比一出戲,演員觀眾是自己。
天爺地母合人祖,天盤地盤合人盤。
物質世界皆虛幻,法定乾坤開新篇。

https://www.youtube.com/watch?v=h6fcK_fRYaI
x47b唔係唔再研發呢咩
最好梗係淨係對家亂,對家死。
黃色經濟圈已經係重建屬於香港人秩序嘅雛型
Edge of tomorrow
十鳩幾年前高登年代已經講
香港係要亂仲要大亂
當時既人話我係五毛
因為好多香港人舒服左太耐,同埋好多港豬都係較遲鈍…
到果時香港無政府狀態,反而係我地真正發圍既時候,大家要有心理準備要戰鬥!
中國歷史上成日都有貪圖安逸嘅情況發生架啦
睇下東晉嘅建康同南宋嘅杭州
就算好多人唔支持攬炒個理念,佢哋都應該要為攬炒做準備,因為睇返國際局勢攬炒係必然會發生嘅事,只係遲定早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞