[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈14 之 預防及時

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

有睇呢個po嘅都應該有準備個局勢起碼會亂到2023-2025
點解sr71 一部1966服役既型號
我都有黑科技fell

美帝D太空武器,仲有TR3b,唔知真定假
不過可以肯定美國收埋左好多高科技武器起碼領先世界30年
比得你知個D所謂最先進武器F22,B21,SR72都已經服役左一段時間先拎出黎亮相
外星科技
復仇者飛天航母
我通常等佢完左,然後自己重播,但係較2倍速度
因為佢真係好撚黑科技
日本自衛隊已經有外置骨架,美軍應該仲勁
我補充少少
無關信仰=例如你信基督教既,就繼續信基督教
唔係去北帝廟拜神,因為依個行為就成為宗教信仰
令北帝(玄天大帝)成為香港既icon/代表,植入方式就係由卡通人物既角色出發
我諗到一個例子:一提起藍罐曲奇,你會諗起咩地方?就係丹麥
老師話如果有玩開薩滿冥想嗰d,可以試下imagine玄天大帝,會有唔同既體驗
有能力 有錢既人一定走不少 外來人口走 香港人移民走 港漂 大陸人鳥獸散又走一批 無利可圖而走
咁好似之前蛇蠓咁當吉祥物畫隻公仔出嚟
走下走下可能得返200萬個留喺香港,但全部都真·香港人嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞