MSI GF65 Thin 9SEXR 點睇?

74 回覆
1 Like 12 Dislike
a15 定 a17 好
散熱唔得
我未試過喎, 不過我估好多gaming laptop都有呢個問題
我undervolt左 cpu gpu 打gta 5 ultra graphics都係75度同6x度 風扇都靜左
gf65 網上review都係話電廢
利申一唔插電熄wifi,較接近最暗,mode較eco,電池模式較省電,89%都係用得3個半鐘
係咪i7去電去快啲
gs 系列會唔會好d
冇錢🤕10k 筆直又想輕
gf54 performance又唔差
唔帶出街用 我覺得冇所謂
唔打機,淨睇片上網聽歌可唔可以用到聲稱6-7個鐘?
7個鐘就唔好妄想喇(i5可能得但i7ver.冇可能)
要超暗
screen resfresh rate mode改48hz
省電模式
頂盡6個鐘多啲

我懷疑佢聲稱7hrs係唔上網剩係word打字
利申試過gtav 唔差住電 可以5mins chur曬60%
唔插電好似會自動降頻 我部機插電先去到全效能
聲稱用到幾耐都係老作,但5mins 無60%電會唔會太跨 舊電有問題
屌,我粒9750H 降0.1v都hang機
我降0.135 打bf1 11xfps都係90度左右
有冇開cooler boost?
應該唔係😂120hz開光啲 唔開省電 睇youtube 真係得2個半鐘左右
不過紅色鍵盤有d趕客
一個半月前買咗gf 65
一個禮拜前試過電腦無啦啦連唔到wifi
話咩乙太網絡連接條線鬆咗
啱啱今日又係咁
有冇人知發生咩事,咁嘅情況喺唔喺要拎去保養
乙太網絡纜線未正確插入或可能已經損毀
想問下到左夏天你地cpu有冇升左5,6度
我undervolt爽左一排一到夏天cpu全核3998mhz
gta v 上到95有時99
諗緊係咪要underwatt埋turbo boost power但唔識唔敢亂黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞