MSI GF65 Thin 9SEXR 點睇?

74 回覆
1 Like 12 Dislike
i5-9300H搭rtx2060
16gb ram, 512gb ssd
值唔值$9k
多數玩槍game,例如csgo/rainbow 6
畫質特效開到ultra夠唔夠做?
夠哂
咁$9k呢個價算唔算合理? 同埋想問下加大個ssd去1tb要幾錢度?
我見到人哋去腦埸8500幾
如果1tb ssd就睇你要快定慢嘅ssd
慢啲ssd便啲
9k😅😅
唔該晒師兄, 我琴日去咗旺電msi間鋪度睇 個sales話做緊$9k
邊度做到$8.5k
黃金
師兄方唔方便留個tg
因為我唔係太熟電腦野又有啲問題想問
師兄,我都想知邊度8.5K
想入手一部
用緊i7 ver.
csgo應該輕鬆?
r6冇玩開
fps 遊戲咁高畫質做咩
最後買咗i5 ver.
師兄平時上網睇片嗰陣會唔會好大風扇聲或者部機keyboard對上個位好熱?
會呀
上網睇過話係9750h同rtx2060都係好熱既卡 冇辦法
真係想靜既開dragon center 出黎改comfort mode
風扇mode 自動會靜啲 或者mode改進階 有得改風扇speed 不過靜=慢 散熱一定會差啲
可以揾野攝攝mon下面機底位置 cpu會跌多幾度

不過keyboard對上熱好似係gf系列63 65都係咁
應該冇得拆 風扇慢=靜但熱 風扇快=冇咁熱但嘈
唔該晒師兄, 除咗熱啲之外都幾滿意部機
睇YOUTUBE都會熱?
睇youtube唔會
師兄知唔知買完番黎使唔使上msi個網度登記warranty? 同埋我買嗰陣打開咗個機底加ram而整爛咗個貼紙, 咁樣會唔會影響到個warranty
我買嗰陣冇問sales洗唔洗登記
但我登記左 然後登記嗰陣有份問卷做 做完有送多兩個月(好似係) warranty

你自己加定代理幫你加?
代理幫我加, 自己唔識整
我買嗰陣有問個職員嘅, 佢就話唔使登記, 不過我番到去開機嗰陣見佢彈出黎叫我登記就照登咗先
其實我幫襯嗰間都唔知算唔算代理
你登記嗰陣有冇得揀佢先
佢揀完地區香港有一堆地區揀
唔記得咗, 不過msi官網個服務經銷據點名單有我幫襯嗰間鋪
祝你好運利申16gb ram冇加ram
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞