MSI GF65 Thin 9SEXR 點睇?

74 回覆
1 Like 12 Dislike
唔夠筆直上i7 16gb ram ver.
同埋諗過自己冇乜需要用到咁高階spec
不過暫時都開心使用中
我都係諗住咁耐先買一部買貴啲
師兄買幾錢 想知自己有冇買貴左
$8500 現金價
唔算做咗大水魚掛
8500 正常啦 利申9800
好彩呃左好多贈品
你嗰部勁啲 貴啲都抵啦
我得個爛鬼電腦袋同keyboard cover
$8500 現金價
邊間買?
吾好買gf系
有冇咩原因?
比多一千 Asus tuf gaming a15
ryzen 4800h, 2060, 1tbssd,16gb ram.

不過你呢部都夠做, 唔中意amd 可以等10代u
建議你番去學下中文先
多謝師兄嘅意見先, 不過我set咗budget係$9k以內
電子野一分錢一分貨, 我開頭都越睇越貴 好睇撳得住自己
比多一千 Asus tuf gaming a15
ryzen 4800h, 2060, 1tbssd,16gb ram.

不過你呢部都夠做, 唔中意amd 可以等10代u
多謝師兄嘅意見先, 不過我set咗budget係$9k以內
電子野一分錢一分貨, 我開頭都越睇越貴 好彩撳得住自己
https://www.msi.com/service/wheretobuy/#102
我幫襯咗訊達, 好老實講係貪平, 不過佢都算係官方代理應該都穩陣嘅
建議師兄買嗰陣check機要小心啲
如果要打開部機升級, 加ram加ssd咩都好啦, 最好企係度睇住佢整, 就算唔識佢整緊咩總之就企喺度望住起碼佢冇咁易出到古惑
唔該晒 我都諗住係訊達買
見佢免費upgrade 12GB ram
同埋我都想叫佢+ssd
我第一次買laptop 所以想問埋通常會點check機?
建議你了解下msi點分手提電腦系列先
始終造工同用料都吾同。 我覺得除左gt/ge/gs ,其他都吾好買
上星期訊達買左$8400
幾好用 冇乜問題,係打機個時風扇好鬼嘈

如果帶出街文書用,應該買macbook個d好J d
香港人用嘅廣東話漸漸變得式微/沒落就係多得你呢啲人
連日常用語打個字都唔肯用正字仲學咩人講光復香港
https://youtu.be/wRYP_48zsVA
可以參考下呢段片, 如果想upgrade最好問清楚嗰啲零件嘅保養, 因為額外加嘅零件嘅保養係同部notebook分開計
知唔知點熄keyboard燈?
叻仔
想問下keyboard除咗紅色 可唔可以轉其他色
淨係得紅色
你地部機一唔插電 開最佳效能 係咪好快冇電?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞