【不要廿三條立法】《Another Eden:穿越時空的貓》(25) 機娘蘿柚快人一步

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
國王唔使抽啦咁
睇個榜妖刀專武去到SS喎
就咁靠大招咩必爆+滿HP聽聞12倍傷
iOS 有未呀 等到頸長
補充:
獲得專武的妖刀不但可以提供全體30%火攻、敵方50%物理破甲和60%火屬性破甲,而且80%體力以上暴擊時,冥朧村雨的技能倍率為1.6*1.24*1.5 *2=6倍,加上暴擊為12倍傷害,完全超越專武火槌,平均傷害也超過as茜,能拐能打,火隊核心選手當之無愧。
有咩配置,
火法?仲有冇其他BUFF?
火槌專武都係ss
幾倍就唔知 但必爆第招技黎 hp80up增傷全體火斬特大
另一招減火耐加火攻就二連斬特大 可惜無屬技
如果我揀 火槌一招技buff自身debuff對面 痴撚線大叔
V2.3.1專武解放,令人惋惜的鮮紅之舞雖然多了增火攻的效果,但並沒有像阿佐美一樣轉成火屬技能,讓月華在火陣中疊降火耐效果依然不如火拳;大招冥朧村雨雖然有條件增傷,但必須能綁定必爆輔助(等於綁定AS雷莉或必須自己放不知火接技),而吸血特效永遠是AF中拖累技能CD的最大問題。雖然強化程度令人不甚滿意,但還是提升了月華原本貧乏的輸出能力。

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29220&snA=3573&tnum=9&bPage=3

我比較信發榜條友, 佢有片試驗
而5星介紹呢啲一來寫文果位又未必真係抽到, 抽到又未必真係去試, 而且可能係舊文嚟
女》》》》》》》》》》》》》》》》All
邊撚個呃9你
你帶到4招技咩
1招必爆
1招減物耐
1招減火耐加火攻
1招80up增傷+爆擊增傷

假如你唔帶必爆 靠其他人放必爆buff 減火耐都要疊3次 要幾多回合自己計下 打木頭就得 快攻隊不如用九尾
佢其實無講錯 唔係話妖刀唔勁 但真係好難疊debuff
仲要招火斬回血拖時間 入火zone打都少左一下
火鎚動畫好快 不過講真兩隻都好勁
但如果純粹要疊火耐 火拳仲方便

不喜勿插 我客觀分析咋 因為我個朋友玩日版數妖刀數到臭 所以先咁清楚
頭先去search你段文字出處

搵到個出排行榜既人 佢好似尋日定前日比人捉到黑科技 退左坑
5星Ida阿哥火屬好似幾勁 日版最近更新 可以睇下
放必爆梗係靠AS雷莉, 仲點會用佢自己果招二連....
佢呢啲咁試得就默認用最TOP果堆英, 然後滿AF打木頭
哦 果條大陸閪 成日bug天值冥值獎勵
都唔知有無bug傷害
咁佢抵死啦
不凋花都沒開始打

佛系練角練專武
Cfu 唔用果招2連點疊降火耐阿 唔係想同你爭論 不如你自己上網睇下片或者睇下佢技能組先啦
當我錯啦 anyway我無話妖刀廢 只不過我會用其他咁解姐
我無咩火角 可能都會練佢都幾型仔 仲留緊張自選 睇下今個月抽唔抽到學生妹 抽唔到先換
屌 仲未有更新 飯都食撚完
Call 埋g 玩兩q屙埋事後屎都未有得玩
咩呀, 係咪有咩誤會
我指唔帶必爆果招2連喎
你話邊帶到4招技, 我咪話到時都用AS雷莉, 妖刀帶大招, 減50防, 減火耐
【NMSLESE】《Another Eden:穿越時空的貓》(26) 日版三周年蘿莉(冇J)/國際風王陣(有J)
https://lih.kg/1971597

9開住新post先
說好嘅水槍標題呢...
仲有人care水槍咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞