【不要廿三條立法】《Another Eden:穿越時空的貓》(25) 機娘蘿柚快人一步

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
呢度個個都中
任中架喎
之後回溯番埋人
岩入
100石個個有+到
1000個個都仲係冇
1000石 呃人🤥
自選揀咩好呢
冇國王
| 角色__ | ___暱稱 | 原版 | AS |
| ____ | _____ | __ | _ |
| 洛基德_ | ___狗頭 | __ | ★ |
| 麥提__ | ___水法 | ★5 | _ |
| 杜娃__ | __老太婆 | ☆4 | _ |
| 紫央__ | __茜他哥 | ★5 | _ |
| 瑪莉艾爾 | ___瑪莉 | ★5 | _ |
| 蘇賽特_ | ___中二 | ★5 | _ |
| 安娜貝爾 | _王城之劍 | ☆4 | / |
| 拉克萊兒 | ___水弓 | __ | _ |
| 伊絲卡_ | ___會長 | __ | _ |
| 由奈__ | ___巫女 | ★5 | _ |
| 娜基__ | __章魚妹 | ★5 | _ |
| 尤因__ | __火槌叔 | ★5 | / |
| 謝提__ | __火槍哥 | ☆4 | / |
| 謝奈__ | ___水劍 | __ | ★ |
| 玫莉娜_ | ___水槌 | ★5 | _ |
| 繆露絲_ | __魔獸妹 | ☆4 | / |
| 菲露米娜 | _紙巾美腿 | ★5 | / |
| 貝特朗_ | ___獨眼 | __ | / |
| 月華__ | __妖刀妹 | ★5 | / |
| 克勞特_ | ___國王 | __ | _ |
| 夏濃__ | _偽娘大姊 | __ | / |
| 雷莉__ | 金髮監察官 | __ | / |
| 艾露嘉_ | ___貓刀 | ★5 | / |
| 維娜__ | ___風法 | ★5 | / |
| 杜伊__ | ___水拳 | __ | / |
| 伊露露_ | 166死神 | __ | / |
| 拉蒂卡_ | __塔羅妹 | __ | / |
| 皓月__ | ___騷狐 | ★5 | / |
| 維婭卡_ | ___風槌 | ★5 | / |
| 燕___ | ___土忍 | ★5 | / |
| 時雨__ | ___水刀 | ★5 | / |
| 蘿潔塔_ | ___火補 | __ | / |
| 茜___ | __紫央妹 | __ | ★ |
| 菲羅__ | ___水斧 | __ | / |
| 拉布莉_ | ___火蘿 | ★5 | / |
| 杜拿利斯 | ___風補 | ★5 | / |
| 希斯梅娜 | ___水槍 | ★5 | / |
| 路伊娜_ | _學園風紀 | __ | _ |
| 普蕾米婭 | ___機娘 | __ | / |

係咪都係等緊尾先揀好呢
其實風隊多左國王zone都唔會話勁好多
巴哈都有片睇過 風補必爆增傷夠打到異境
反而as風法既zone就真係勁 邊打邊儲珠 爆珠3回必爆
又有補血+解異常+hp上限up+風耐down
重點係好好j
你呢個case直接屌隻國王as返黎啦
咩都齊
我拎左1000水晶封信但無加到...
有無人係咁
都無一千石,呃9我
等更新再睇吓有冇啦
咁姐係有風法as 國王as同風補都可以收皮啦?
唔明你呢句咩意思
明了 sor未訓醒
你啱 有風法as 後者兩隻可以放埋一邊
不過風補其他隊都有用既
fb confirm咗收唔到1千石
重以為自己睇錯
原來真係無加到1000石
我唔貪心,補多一千就得
收到風唔補
係唔係冇更新, 直接重登?
咪咁啦 免費送姐
隻game已經好佛
唔係
新version
有4星元朗國王咪唔好抽咁狠?
仲未有得更
遲下有風大波開陣 唔急用咪等下
岩岩收到國王as call話一陣去我度
請問要準備d咩?

線上等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞