小米5G 10 Pro 旗艦手機登場

126 回覆
11 Like 174 Dislike
只會咁樣買大陸平價版
早排 hkd650 買咗部紅米俾老豆用。香港最平紅米要$1400
咁平就唔洗擔心俾人偷、維修問題
因為係世界上 好多人afford 唔起6000港元手機 你睇下全球 賣得最多都係平價手機 A10 A30 小米平價機
其實香港美國 已發展國家先畀得起6000至1萬部手機
其他國家既人覺得6000係好撚貴
我都afford唔到
而家等緊iphone 9 Plus
WhatsApp delay係咪指通知有delay
大家知唔知重點係你喺香港買嘅國際版其實係得單卡㗎差唔多六千蚊買部單卡機
收唔到message 要開番whatsapp先收到
裝完唔set長run 系統就預設強制禁止後台運行 慳電用
好似大陸機都係咁
衣個價錢。。。買果個都幾on9
cls
三叔有部可換電 xcover pro

香港點先買到?
美版水貨
買咗ultra就真係喊
成萬銀先買得嗰256GB用 仲要又重啲,影相又廢過S20+啲
如果5999係雙卡512,呢個product有得賣
有無人買左
係咪有esim?
企業執笠四部曲:
冇客買〉加價頂返小咗客買條數〉更加冇客買〉執笠
單Sim
講真 買se不如加多1000買小米10,
小米10pro就冇必要
入手真雙卡小米10 8/256 轉咗eu rom加ADB垃圾小米apps,作為工程機4300蚊港紙抵玩,又大把咖喱佬+戰鬥民族幫手寫ASOP rom同gcam + XML,

利申:Pixel 4 XL + iPhone 11 Pro
你咁玩ok, 當買舊硬件自己刷野入去
我見大陸d人都唔多用小米

咁貴真係有人買? 間野點生存
有...因為三星自從note7事件之後個估有率已經跌到好低, 用開嗰班轉哂去apple同國產牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞