小米5G 10 Pro 旗艦手機登場

126 回覆
11 Like 174 Dislike
#小米10系列 #科技突破極限

小米10周年旗艦手機登場喇!配合5G疾速時代,小米10及小米10Pro均支援5G,並且具備1億像素四攝、支援拍攝8K影片、影院級效果雙揚聲器,配合Snapdragon 865的卓越性能,將為米粉帶來全新手機體驗。

【小米10 Pro (8+256GB) HK$ 5,999】
預訂贈品:小米藍牙項圈耳機(價值 HK$ 369)

【小米10 (8+256GB) HK$ 4,999】
預訂贈品:小米可充式鋰行動電源3 20000 高配版(價值HK$ 249)

小米10及小米10Pro手機提供24個月超長保養和一次螢幕維修(總值HK$ 549),預訂期間更有限量贈品!贈品數量有限,送完即止。

【預訂詳情】
日期:4月7日10:00-4月20日24:00
預訂渠道:小米網、小米之家、csl全線專門店、豐澤全線門店
小米網:https://bit.ly/340WSuh

想知道更多小米10資訊,記得Like及Set我們的FB Page做搶先看啊!

5千幾蚊
所以你話 支那貨點解可以sell去全世界
呢個世界永遠都係窮人多
無可否認呢招真係好成功
6000 買大陸機, 不了
奇就奇在其他品牌一啲反應都冇
所以三叔咪要出A系列
窒速
富士康製iphone賣double
用a系列打人哋旗艦機係咪傻左? 你估個個香港人咁抗拒用支那機?
3叔都係5千幾
不過講真
三叔s20都係賣$6999
小米$5999係咪開得高咗啲
賣成6000那來的自信
厲害了我的国
買得三叔貴機都唔好買s20啦
得4000電 1齊行2k mon ,5G , 120Hz, s865
倒水 無眼睇
一係唔買,一買最好買5000電果部ultra, 否則唔好喊
證明香港小米搞港獨
口裡說香港係中國一部分 點知唔係同國行規格同步
支那機多過千二蚊都嫌貴
冇錯 唔係唔想非中資 係其他牌成舊屎咁
屌,垃圾支那機
想用較低嘅成本賺最大利潤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞