有冇人覺得元朗啲黃店特別高質

688 回覆
558 Like 16 Dislike
屌你老母 真台客
前幾日去食嘢單都未撚落 仲睇緊餐牌就扔張單(Bill)落我檯面
我:我未落單呀

之後叫撚左碗野 點知佢上左另一碗 我屌咩 你得2-3檯客都可以上錯 on99

跟著叫左個台式香腸$36,佢拎黎出嚟,得一條腸,切開咗幾舊,咁就$36,好野
煮好西係要時間
水門正正常常啦,海南雞都係南香雞飯同肥仔正,不過唔係泰式

真台客同古月聚都正正常常啦,台灣野好食真係程班長,不過唔係元朗
十幾蚊三個包,飽到傻
我好耐之前食過兩次,第一次都仲ok,第二次我覺得係難食,個蛋餅同蚵仔煎真係唔掂,仲要唔平
元朗黃店真心多
又新街水門雞食過幾次,牛好食,不過我次次食完個雞汁之後都勁口渴
Aello寫明少甜,茶味唔錯,不過真係好多人排,飲過2次就無再排
多寶由中學食到依家,睇住舊鋪老細同佢阿媽一齊做,到新鋪老婆仔女出黎幫手最鐘意佢夠人情味,有次同個fd去篤魚蛋,講笑咁話好肚餓,老細吉多粒比我
真台客啱啱開都好高質,不過過左一排再去就野食差左少少,依家都少去食
最近食得最多係巴打個泡菜豬肉飯
其實要飽肚,米米食係一個非常唔錯既選擇
$50一盒飯份量多到夠我食兩餐
個飯仲要炒得夠乾身,不過呢間堂食得3個位,一定要外賣啦
我果日食完都覺得無味
你不是孤單的
神 個外賣定食$58 勁足料,尤其個羅宋湯好飲又多牛肉
好中意佢哋個大腸,夾住啲蔥食
肉燥無理由會酸㗎喎
食過兩次,都係大路肉燥帶少少甜咁嘅味,不過係淡過其他臺式料理店嘅肉燥。
冇米線係黃?
咁我去試多次

之前去台灣竟然連肉燥/魯肉飯都唔記得食
而家好想食返夠本
有得餃條街隔離間蕃茄濃湯專門店都做埋黃店
早幾日都冇見到文宣,今日貼滿哂
八月一號有參與擺工
電視長期淨係播viutv
高質
元朗廣場後面間巴打小食d鹽酥雞好撚正
真!元朗黃店好高質~
我都見到 因信稱義
求大家入嚟支持一下黃色音樂圈

我同一位挪威朋友寫咗首歌送比咁多位同路人
https://lih.kg/fnKgFS
邊間壽司/刺身 好食
黎緊遠征元朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞