有冇人覺得元朗啲黃店特別高質

688 回覆
558 Like 16 Dislike
滿記
賺完用黎幫手足 但呢啲野有冇做又好難知嘅
仲有小松鼠、古月聚都好正
亞玉冰室
終於有人明
咁不如講下佢地係咩事先啦 又要話人地又唔講原因 問你又講到好曖味咁 你好難說服人架喎
亞玉冇呢啲嘢食
滿記唔做夜市
古月聚
賺嚟自己袋都冇問題
你話有黃店覺得唔啱嘴型
所以唔做藍絲生意我絕對尊重
但唔可以話有黃店冇趕藍絲有問題
由元朗fb post不停暗踩小息踩到黎呢度,講親小息時間就一定有多寶撚出黎話幫襯多寶唔幫襯小息時間!屌你老味大家都係黃既咪各有各做支持下囉!喏食咪食唔喏食咪算囉!

成撚日話自己黃就係咁踩9對家,你係撐黃既就兩家都支持啦分咩對家呀!人地唔撚屌你,咪就係真係黃囉踩乜撚自己人呀?!小息擺名黃既你又懶係要攞d私怨黎講!又懶9係收埋唔撚講出黎暗踩人!呢招用左幾耐幾多次呀!

有咩咪攞出黎講囉!人地隔離好運來唔撚租俾你,你要搬唔撚順咪講囉!小息有老細係好運來太子女嘛一早知la,好運來又點藍法呀?中立既你咪唔撚好幫襯囉,小息太子女話明不斷說服老母轉黃la,你係咪要人同老母割撚哂先安落呀?小息係分租左架,賺撚到笑你估佢洗唔洗分租咁撚慘呀?!仲有咩要爆呀講la屌

一味話撐黃一味怒踩自己人!人地黃到仆街個d又無視!721一早已經表哂態支持!元朗有遊行出黎派水派茶貼滿文宣撐埋醫護呢d你唔撚會提既多寶撚!唔撚食咪唔撚好食囉唔撚好係度收收埋埋單單打打la!有野咪爆出黎囉屌你!
個雞球好味喎
雞球撈粗
真係喎 喂講真多寶冇小息時間表態得明顯都冇比人jer住黎屌啦 但你屌個黃到發金嘅?人地阿媽中立嘅又屌 又唔見你屌多寶個老母唔表態?come on~私怨就私怨啦唔好扮持平 你地班打手係咁針人地 人地冇屌7你地算好比面 做人留一線日後好相見呀世姪
其實我食過哂佢幾隻牛
反而真係最平果隻最好食
佢個湯好正
要生存係鄉黑地方 一定係高手
我都係喺我食在元朗個 page
睇到眼火爆先出聲
不停咁單單打打 做埋啲小人動作
人哋黃到金都好厚道
有日我去小息問啲店員究竟多寶同佢哋乜嘢事
小息仲話大家同路人無謂講來講去,要互相支持咁

好心就唔好咁肉酸
匡樂個老世好似黃
但係個後生廚師係藍
果個廚18歲就搞大左人個肚,
開頭想做黑警但考唔到
走左去呢間野做樓面,老世賞識就比佢人左廚房
不過唔知係咪想做狗睇到試晒腦
係運動初期成日係facebook share藍絲post
其實好擔心蕃茄c hing 佢地出哂名黃 好驚比鄉黑搞 但又好想食 唔係住九龍好苦
仲有悠leisure食all day breakfast
但點解the basic好似日日唔開咁
好想食漢堡包
原來四月七日就到期。選管會就優先老人家投票同限制點票人數 作公眾諮詢。
https://lih.kg/1954841
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞