有冇人覺得元朗啲黃店特別高質

688 回覆
558 Like 16 Dislike
今日去多寶,聽日去小息!睇吓邊間啱自己口味
南香雞飯唔掂啦
叫個蝦麵難食又求其
全部都係豬肉條質滿碗嘢,話明蝦麵但得一隻仲要細細隻
最戇鳩係唔知點解落麵加埋米粉,係咪啲麵成本貴呀?
食到一半頂唔順埋單走,好似比人撚化咁,咁求其整嘅嘢都拎得出嚟賣?!
當你食過正宗馬拉蝦麵你會睇唔起碗嘢
勁大塊 好癲
細食嘅人 一個牛肉包+一塊蘿蔔糕夠一餐飽

依間嘢真係童年回憶, 細個放學打完機返屋企路過都時不時買啲嘢咬
有麪有米粉係咪即係摻摻?
B仔搬咗舖之後生意都大減啦
好運來=小息時間

*6月之前已經發生既事*
小息時間專登賣同多寶同一款既燒賣/魚蛋
然後賣平幾蚊

咁唔係 惡意挑釁 頂爛市係咩

所以我知道左之後冇幫襯過小息時間

利申:兩間野食都係麻麻地,但多寶勝在有禮貌,同727親眼見到老闆救人,完。
間野真係好唔怕死 左右都係鄉黑藍店黎
個媽咩立場一定關個女事?肥佬黎個仔夠藍啦 又唔見有人批鬥佢?
反正係黃嘅就會幫襯 冇必要查埋人地全家立場 係黃嘅就撐
如果都係叫貨整 邊間都冇分別
合興唔知黃定藍,車仔麵嚟講佢都算最好食嗰批
樓上班人係咪未食過好食既台灣野
真台客同古月聚都非常普通
口味方面古月聚稍好
真台客只係份量取勝

咁既質素都吹奏,你班撚樣真係食開屎。

勤記 水門 都係好撚難食 唔該
炸得好唔好食
咁多寶喺小息時間開咗之後,又跟人賣炸饅頭、炸雞,然後賣平幾蚊,咁唔係惡意挑釁、頂爛市係咩?

賣魚蛋燒賣無專利㗎,周街都抄你咩?
元朗黑社會都特別高質
係咪食開屎?

車仔面之家屌打,完
講緊好食喎
同一款?魚蛋燒賣都係咁嘅樣架啦 點分同一款啊
除非係內部人員先知
ok
有意見提出可以好聲好氣叫人改善 就咁一句難食 人地點知要改咩喎
啱呀 兩邊都係一鳩樣
但係 先撩者賤
學人賣金龍燒賣學一半又唔學一半,抵鳩你死啦小息時間
成日聽人講大件夾抵食,但都無機會試
下⋯⋯
小息時間都冇賣蒸嘢
點一樣法呀
人哋個page都澄清晒好運來≠小息時間

反而呢我就見到係多部抄晒人哋全個Menu
人哋賣八樣佢就抄足八樣喎!
你係咪真係有了解過㗎?
屌你老母金龍燒賣一食就知啦
你班撚樣唔識食 仲戇鳩鳩以為人哋係內部人員
仲要咩國家菜式都有
同埋各黃店之間嘅關係又好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞