大家部機已經收到5G未?

306 回覆
5 Like 90 Dislike
咩台?
實心既時候試下測下速
升級左4G限速無耐

5G=邪惡反人類技術
5G主要作為商業用途
5G價錢4G速度(現階段無論5G速度有多快 日後所分享得到的 都只係30m-40m而已)
敢肯定的是身處越高位置就難收到5G
去到下年先有望全面覆蓋即係遲過中國移動一年喎
3 仔未試過咁唔積極投嘢, 似係想賣盤
個盤唔做靚,搵邊個買?
最少投資5G起建多啲做好啲,至少先吸引到買家
3HK點會距離短? 佢用3.5Ghz,無理由短,依家一開波好係幾個台主力用2600&2800Ghz咁,mmWave就真係短,似用免費WiFi咁樣
第啲生意就係
如果 3 仔落重注去投頻譜, 中短期條數唔會靚, 如果係中短期想賣盤, 比你仲會博命投?!!
大陸公司on99咁都去買就有可能,業績又唔標青,邊有公司肯買?
流動網絡有戰略性意義, 唔你諗咁簡單
香港有乜戰略價值? 如果香港獨立或者就有啲價值。唔係依家我諗唔到
要買5g手機
你了解吓點解中移動要收購 PEOPLES, 點解香港政府要做場大龍鳳將 3G 頻譜洗牌, 半賣半送咁比中移動(香港)? 由 PEOPLES 時代最雞頻譜, 演變到中移動(香港)差不多係最靚頻譜?
咩年代? 當年4G未有前收購就有啲用。依家無乜前景啦
咁簽咗佢個plan啲人咪仆街
啱啱睇到件廢中試CSL 5G測速,天星碼頭一帶,得一個位跑到600Mbps,其餘多數先跑得3xx 2xxMbps 4.5G都有時都跑到300M
所有舊合約都會繼續履行, 有乜問題?
問題係 4.5G 多數係得 2x ~ 3xM
補番幅截圖先
原來係咁 咁城哥拿拿聲賣盤都好喎
等SA階段先上5G
如果係聯通呢?
走起創科發展最尖端嘅科學園竟然冇
香港搞科研
正常用緊5g都會受其他因數跳到4G 但顯示依然係5G
所以4G跳到5G有咩出奇 ?但依然係用緊4G
只不過顯示5G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞