Foodpanda 步兵/車手/單車手(29)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
反正班人成日搶完過兩日踢撚曬D更
無單就無人做㗎啦
到時到候就有更㗎啦
無單啲人自然放棄
點樣開區?想轉區
我中年 咁樣係唔係即係你眼中既藍
特登搭車過去港島食風
最好搵既中環都收左皮
搵鬼人去
唔洗啦
更任揀

做乜鳩 冇啦啦開埋對面海個d俾我報
新手上路 希望大家唔好屌
想請問下送一張單係幾時會顯示有幾多錢?
同埋係咪要去到拎左件野食,先知道可以送去邊
有啲咩要注意
轉左炒散係對面海呀

炒多份散遮
個app真係廢到無輪
前幾日更新完
假設個客落單預設咗「無接觸送餐」
「無接觸送餐」個備註長撚到連之前有落過嘅備註都會取代咗(冇揀「無接觸送餐」會睇得返)

屌有冇咁垃圾
之前有好多客起個地址改唔撚柒到新
最後起備註落咗新地址
而家睇唔撚到

搵cs同佢地講又唔明我講乜柒
又話個客已經落咗
我話我起app睇唔撚到呀!屌
on79
roadrunner唔會顯示收入
只會顯示收取客人金額
收入要自己mark

返幾更體驗吓先 慢慢嚟唔洗急
咩錢?人工每張單一樣(除咗繁時,不過步兵嘅話下禮拜開始就冇)
d野食值幾多錢就接受訂單之後就睇到

an狗係,ios接受好似個時地圖會show埋客咩位

唔好攞錯單/漏野,行緊個時睇車/人,睇下個地址同pin有冇錯,步兵嘅話最好輕身行
想去多更外區做 但計埋車錢又唔係幾化算
你而家直頭痴撚線
個個做緊既巴打已經講緊做義工食風,你仲水鳩人入黎?
你話有數據顯示後生黃為主,咁有無數據顯示送餐個的藍定黃呀,向度鳩噏你就叻

我都3字頭係你眼中既廢中廢老咁我又係唔係撐狗個的垃圾呀
明明一開始申請個page同常見問題個度基本上齊野(除咗轉單)都咁多人問問題,想認真寫個教學
係咪一張單無論係幾重,幾多個飯盒,都係一樣錢?
即係接咗張單先知有啲咩食物?
但係我而家個戶口仲係$0,今日接咗兩張單。
比你一張單有十袋都係一樣錢
戶口個舊錢係睇你收左客幾多現金
你份糧要隔個星期一睇email有糧單
支持

由(1)開始答到而家都仲有人問
有無限時幾耐要送到?
And 有無限幾時接單之後要拎到?thx so much
我而家見到你果邊啲更添
唔熟架部真係咪搞
有地圖都可能行到抓哂頭
做自己地頭起碼知道啲小路/捷徑
都係唔好喇
教學撚有人睇咩屌
咪又係起度不停問問問問

睇少d post做其他野好過
寫咗以後唔答問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞