Foodpanda 步兵/車手/單車手(29)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我記得前面啲巴打話唔計
我學識左之後見1km over我都轉
好日唔叫熊貓,今日叫就送漏咗2杯可樂
然後退張$48 優惠卷俾我用
點解熊貓咁少更㗎😫我第三組每日先拎到一更😭😭
同樣第三組放棄左自己區,一日兩更
跌左落四組,然後唔記得拿更
睇黎可以抖下
今期落左第4 但法國同第3組其實都冇分別
你個區冇人搶更咩
冇 有d更長期都有位
求接更
有冇巴打知個簡介會係幾時出時間俾人book
等極都無晒
係唔係都要按接受先慢慢叫佢轉去
Starting from now on, when you receive a new order, you can see Roadrunner showing the estimated time of arrival (ETA) instead of distance. This will give you a clearer idea of when you will reach the vendor and arrive at the customer’s address. By reducing distance-related confusion, we hope to provide you with a better delivery experience. Kindly create a ticket via Rider Support via Roadrunner when you need further assistance. Stay healthy and thank you!

由現在開始,當你收到新訂單時,Roadrunner 將由顯示距離轉為顯示預計到達時間,你可更清楚知道大概何時到達餐廳及客人地址。透過減少與距離有關的混淆,我們希望為你提供更好的送遞體驗。如需更多協助,請於 Roadrunner 支援中提出新問題。小心身體,謝謝!
係咪啫係叫我哋唔可以轉單
姐係1.幾km都要焗送?
一個鐘先可以轉
喺ridersupport嗰度起嘅工單全部冇覆過我
上兩個星期起support話要投訴耳筒
佢早幾日先問我發生咗咩事
我都宜家都係未更新
佢應該搞我唔到
唔手殘搞更新應該冇事
閪熊好嘅嘢又唔撚做,呢啲濕鳩改動就係咁搞
秒回客服
點更新的
我驚㩒到
Diu更新左已經
自動更新 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞