已入三張期油,等賺首期 (2)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
跌番仲好,入多d貨坐坐先
我咪係頭先話問你買唔買好果位巴打,20入左貨,升左三十幾% 好滿意!
恭喜晒
唔知你最後有入
低過$30其實美國佬都已經頂唔順
聽日我都會搵個位再入一大注,等佢上返$40以上
頁岩油有冇減產?
快入 肯減產
trump 真係

.....Could be as high as 15 Million Barrels. Good (GREAT) news for everyone!
有新聞出未
上個post 買uso 媾到而家
希望企穩可以轉埋勢
美國油庫就滿瀉
22:37 特朗普稱,俄羅斯和沙特將削減1000萬桶或以上的石油。美油升幅超過20%

沙俄好似未講野
雖然我睇升但CLS 依個真係口術
兩個加埋點減1000萬桶呀
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
.....Could be as high as 15 Million Barrels. Good (GREAT) news for everyone!
好過新聞啦
你啱
痴線
幫下你拉
拉,

等佢落返D想入D oxy, 驚佢咁早傾掂,月供唔切
唔知美帝洗咪減產
要既對佢盈利都有影響
克里姆林宫发言人佩斯科夫:普京尚未与沙特王储通电话。
睇支那新聞咁講
既然油價$20 美國要出口術拉升
我係沙俄的話,就摸到美國底牌
除非攞到着數,否則繼續係$20頭磨

$25 美國出油都蝕
我見網上講頁岩油最低成本要$20尾
$20-$25 暫看係安全區

有冇手足補充?
出口術升對美國油公司冇利
唔通真係因為一日升番上唔夠30蚊
啲油公司就有錢賺咩?
“Just spoke to my friend MBS (Crown Prince) of Saudi Arabia, who spoke with President Putin of Russia, & I expect & hope that they will be cutting back approximately 10 Million Barrels, and maybe substantially more which, if it happens, will be GREAT for the oil & gas industry!” Trump tweeted.
冇錯 出口術一日 油賣得貴左一日冇意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞