已入三張期油,等賺首期 (2)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
22-23左右有小阻力
穿埋25見
我笑你話10蚊見呀低能仔

我話呢個星期會有小反彈wor
無話之後唔會落10蚊
呢波隨時彈番上30-40
睇volume
咁咪睇下上返40蚊之前會唔會落10蚊囉
見10蚊你咪笑我囉
上到40蚊又見唔到10蚊果時 你反省下自己係咪睇TA睇上腦 無曬d基本邏輯囉
仲未
但23.8就overall打和
另外dow 21000+1
300點止蝕
今日放唔放好呢 100000 @ 4.28
預左錢破$20再浸貨
升番發現自己唔夠貨@.@
你實贏既
講中又扮睇唔到
講唔中個d先出黎講
人人命中率都0%啦
屌你老母 我上個POST已經屌人20蚊左右睇淡油價係傻尻啦
我都廢撚事屌你講咩廢話見完22 23 會見24 25
見完24 25 會見26 27 28 29 30呢D傻尻低能野

我剩係屌你油價10蚊呢個係幾無常識
油價戰由沙特發起 先唔理佢背後係想打沉俄仔定係想打沉美國頁岩油
跌穿25蚊 基本上所有頁岩油都收皮
打到落15 16 蚊 俄仔都要蝕

基本上沙特已經無對手 佢會唔會咁傻豬無對手既情況下 自己再推低5蚊去到10蚊連自己要無錢賺呀?
你呢D弱智傻尻剩係識睇TA 畫線畫比例畫到去10蚊
唔用少少基本常識諗下

仲時不時以為自己好撚叻 笑尻人唔睇TA入市
巴菲特入市果時都無睇TA 家下佢係股神定你係呀?

仲有你條低能仔 上又講跌又講 你命中率實100%啦 同財演有咩分別姐
巴打講得好岩,剩睇圖唔理現實同望天打卦冇分別
已走 100000 @ 4.62
驚侵侵係9up
可以等佢回落翻少少再入 因為二十幾呢個水平真係太低
佢本來就係以本傷人
加埋油價受疫情拖累而跌
再跌唔出奇
油價升番$60/70,我覺得要等一段時間經濟復甦

如果沙特同俄佬暗地𥚃合作打頁岩油,保住油價係$20左右,俄佬賣油可以打個和,拖長時間逼美國讓步,可能係限產,或者開個新OPEC

如果沙特要打俄佬,油價減到$15-17已經夠令俄佬賣油開始蝕錢

油價跌到$15以下,未諗到理由可以做到
即係點
樓主 美國果邊好似話沙特會同俄羅斯果邊deal,宜家呢個價係唔係可以大舉入貨
btw點解oxy可以升一成山......
入唔入自己諗
可以追下POST睇下各位巴打討論分析
BTW樓主廢J黎31蚊坐到20蚊
係入宜家係時候,過一陣有消息就會爆升
都可以係 過一陣有消息就會大插
輕鬆3皮
唔會啦,宜家呢個價已經好低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞