志村健70歲武肺病逝 日本人 : 戰爭無可避免

453 回覆
1446 Like 17 Dislike
Twitter上面成班人話
唔應該嬲支那奪去左我地既けんさん
要嬲就嬲支那肺炎
屌你老母國民級藝人都死撚埋
仲係到奶?左膠夠未
睇到佢死左真係好shock想喊
但見到班日本豬真係嬲撚到仆街⋯

係返工無可避免
因為日本人唔太care政治(當然都有人早早就關注緊),香港抗爭咗咁耐佢哋又點會知
日本人講經咩
前兩日重話跳舞抗肺炎
志村健生於昭和時期
所以幾十年前三島由紀夫已經公開切腹
中國應該負擔全部責任,戰爭無可避免,我們應該讓台灣、西藏、新疆獨立

包埋香港得唔得…...
得把死人口屌
睇下你哋平時點玩開抖音就知
玩荒野仲屌9 pubg
仲有乜春都made in 支那
唔該係就快撚d有骨氣撒廠
堂堂日本依家乜嘢品牌都支那製造
有冇搞撚錯仲講到自己平時好注重QC
你果d所謂戰爭睇死咪又係只係唔識分支那韓國台灣香港咁見你唔係日本嘅亞洲人就西面玩針對
去得幾次日本都見識過你哋無數次嘅井底蛙不分事非黑白嘅白眼
點解抖音呢D咁on9既app咁多人玩,老外都中招
屌你老母睇開電視
睇到自己鍾意睇既節目既主持人死左
點都會傷心啦?你無人性咪撚衝出黎柒

「中國應該負擔全部責任,戰爭無可避免,我們應該讓台灣、西藏、新疆獨立」

香港獨立呢?
清曬班支那人先
連最簡單既杯葛中國文化同貨品都做唔到 就話要打仗咪笑大人個口
留名睇日本班冷氣軍師走數
rip
睇完覺ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞