志村健70歲武肺病逝 日本人 : 戰爭無可避免

453 回覆
1446 Like 17 Dislike
香港打三日即淪陷,女人俾人捉去做慰安婦
都唔係既,既然反對一樣野,就要有覺悟,連支那野都放棄唔到就唔好學人講戰爭

好彩見到香港班年青人多數有呢種覺悟
下?平行世界?
大把國家嘅支持大聲過日本好多喎
日本除咗平野鈴子仲有咩人大聲支持過?
+2
講同路,日本仔輸比泡菜9條街
利申: 崇日仇泡
應該係補貼, 成日見平plan送華為機
手機我從未用過支那牌子
最初 Samsung 用過三年左右
之後一直 Sony Xperia
舊年到而家用 Sharp (香港冇人買,手機mon 貼香港都冇出,用差唔多 size 代替)
嚟緊會買今年出嘅 Sony

Huawei, 小米,蘋果,Samsung 講真真係冇興趣買。
用中共apps,你唔會唔相信佢地冇整backdoor嗎?

係中共嘅software都唔應該用啦⋯⋯
一陣連我哋都炸埋就仆街
無錯,起碳泡狗有個明星幫過我地發聲
日本仔? 木村、山下智久、嵐、藤岡定呢D垃圾仲走去開微博
香港一早示範咗中國有幾仆街架啦
不過見都係中小型MVNO出plan 送大陸機
留意下 5毛好中意用哩招野黎轉移視線, 所以繼續屌人用抖陰就岩 唔洗理佢
根本駁唔到
唔切割支那向外散播嘅腦殘文化
邊會用到個死人腦打支那
唔記得韓仔添 漏咗唔好意思
唔洗利申有價值嘅係內容唔係申報立場
得個講字
係打先算啦
日本人 好嬲
日本人 報仇
志村健唔係condom
無錯
我覺得日本仔呢舖抵撚死唔係因為憎佢地,只係覺得可惜,唔想一個高質民族因為無知而比人食左都唔知咩事
二戰後日本冇左正規軍點打
分分鐘台灣仲好打過佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞