[月經] iOS集中討論區 (127) iPad Pro 可以代替電腦?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
原來錯咗Post
隻aw真係好吸引
但岩岩先洗左皮幾野買電腦
等下年到隻S5大減價
MacBook Pro 黑色正啲
唔一定 不過大機會係八點
上個月iPad Pro、上年MacBook Pro 16”同iPad Air/mini都係呢個時間
但係AirPods Pro係凌晨零時 應該唔會遲過呢個時間
space grey太overrated了
同2012年版既mb係得銀色
屌佢!Apple TV siri幾時support Cantonese
想問下siri spotify可唔可以播我save 左既play list?
如果係士多買 C to lightning 線
買原廠定 Belkin 好? 要2m或以上長
今日appstore個頭條
有冇人呢兩日突然會用用下 freeze咗?
定咗格咁 屌佢老尾
你好
我入嚟呢個post就係想講呢樣嘢

啱啱用lihkg freeze咗,㩒咩都無反應,mon都熄唔到
soc個位勁熱,之後黑咗mon,著唔返mon
放埋一邊10分鐘都係超熱+開唔到mon
之後強制reboot

13.4伏到爆
唔係啊 我13.3.1 都有呢個情況
琴日以為system 出事上咗13.4 屌都係咁
我用緊6s玩都係好順
呢幾日朝早都會用用下重新開機
13.4會突然瘋狂reload
已經係用緊4GB ram
點解hsbc咁大間公司
個app都未support到XR / 11 個像素
d字明顯係拉大左濛濛地、唔清晰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞