[月經] iOS集中討論區 (127) iPad Pro 可以代替電腦?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Apple搞乜撚
全部beta 是.5尾,唔知有冇關呢
macOS 10.15.5
iOS 13.4.5
iPadOS 13.4.5
tvOS 13.4.5
唔打機還可以...
打機 X 都 lag
It's a big update
whatsapp set咗 faceid lock就會disable個share sheet,唔係冇仲好咩,唔關事嘅都彈出嚟就冇用啦
我whatsapp冇嘢 唔洗lock
好惡怕怕
真係得咗 巴打你真醒目
我唔理了 反正都係reload
7plus up
在 Best Buy 出現 iPhone 9 /SE 2 保護套庫存消息後,來自 Jon Prosser 的消息指蘋果已舉行內部會議,決定 iPhone 9 發佈日期會是 4 月 15 日(周三),而正式開售日期為 4 月 22 日(周三)。

他表示由於疫情關係,以上日期有可能按疫情變化而更改。
講真 咪撚信好過 要出自然會出
平囉
抗疫touch id
A13 3gb ram 細機機皇

唯一對手係粒U慢過佢嘅S10e

你話呢
1. 想問下有冇人知ipad pro可唔可以駁落window機既mon?
2. 即係用ipad黎做第二個mon,駁條hdmi
我見mac機可以,但唔知window機得唔得

等陣先, 你個問題有問題
1. ipad pro>window
2. ipad pro<window

其實你想邊個做副mon
插線個delay 唔算係好大啦, wifi 要另外課金的
佢在an po已經係咁, what an attention seeking, 同個白卡有得揮
出街 > 口罩 > Face ID
想拎ipad pro做副mon
本身個app都比左錢啦喎
本身個app都比左錢啦喎
換部mac 啦屌
sidecar 幾撚正好撚勁,wifi 都做到0 delay 咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞