D女人gel甲真係好撚柒 點解咁鍾意gel?

154 回覆
68 Like 19 Dislike

其實而家呢啲gel甲都好清好自然,唔一定係白骨爪唔中意咁閃可以唔貼啲石,粉粉既透底色都好靚
醜女gel=好撚核突
靚女gel=好索
個人覺得痴好多野上去果啲好核突
好似生野咁
我覺得指甲咁長唔好睇,同埋條罅暗藏細菌多過指甲短嗰啲
利申絲
我有時出去整都會咁 又唔夠膽出聲
曬硬面頭啲gel姐,同埋又會搽層野保護左先。所以啲指甲同平時曬太陽一樣,即係無咩野搽指甲油係會傷過gel甲。
不過指甲邊啲皮曬得多,係會易乾同易生倒刺啲,要好好保養
正常 我有時幫自己gel都會咁
我個人經驗係soft gel唔會,hard gel有時會我懷疑同美甲師磨甲手勢都有關,應該磨得太薄?做過兩個美甲師,其中一個做先會咁
如果駁甲個接駁位第一下就一定會個美甲師話係正常,一熱就抖下先繼續
指甲油還好
GEL甲只係諗到個女人唔會做家務
連碗都唔會洗
人地gel 5 gel 甲關你哋x事咩
男人既夠gel 頭啦 ,有d整到成頭都係油甘,又好好睇?
潮流興 就自然有人整
青頭?
同意。 根本個外表唔靚唔吸引整到隻手點樣都冇用。多餘嘥錢嘥時間。
有女仲要打飛機?
而家唔係同你講邊啲人或者邊個地區。而係講緊樣衰或者個樣唔靚咪要搞呢啲咁嘅嘢囉。
醜人多八怪
10幾年前先會有人直接痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞