召集所有鍾意K-ON! 輕音少女嘅面孔#46 共狗肺炎,贏国又贏

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
吊飾/襟/景品之類
香港好少地方有 要真係去日本先會見到
我同你一樣
大個有啲錢想買返已經唔係咁易搵
睇嚟要上メルカリ搵
好多都難分真與假
駿河屋會唔會好啲
巴打如果你有日本地址嘅可以睇下依個
https://amnibus.com/products/list?name=%E3%81%91%E3%81%84%E3%81%8A%E3%82%93
感謝巴打
真係得日本搵呢個選擇
我9成嘅梓喵都係日本買返嚟
唔知幾時先去到
原本諗住今年可以返鄉下...
香港就 信和/現時點既格仔舖 都有一兩格仲係賣緊K-on野
可以自己去揾揾

日本就可以揾下bookoff 睇下有冇緣啦
自己之前係北海道買到隻Mio貓耳匙扣
唔該晒
信和個d格仔鋪都有小小細隻figure
日本嘅話駿河屋我覺得幾好 雜貨就真係要係佢d箱仔到慢慢摷 老秋個幾間會多款d 資料集 BD figure我都係個到買唔少
今天5月8日是佐藤聰美的生日,お誕生日おめでとうございます!

2007年聲優出道的佐藤聰美,在2009年為輕音部的田井中律配音,並因作品的網絡廣播企劃進行樂團活動,從零開始學習爵士鼓

而佐藤聰美在2017年宣佈與寺島拓篤結婚,當時婚訊公開後網友發現寺島拓篤原來曾經在自己的博客上公開表示:

「喜歡的是呆唯但想要和律隊結婚,自己想要和律隊那種元氣的顧家女性結婚,還想養一個像呆唯般可愛的寵物,這就是幸福」

結果寺島拓篤真的實現願望將佐藤聰美娶回家,而據寺島拓篤稱兩人結婚之前已經交往八年,正好就是在K-ON!動畫時期,並表示"跟聲優沒關係,就算沒有夫人的原因,我作為一個阿宅也想跟律結婚"
牙曉?
識煮飯又陽光小小男仔性格又不失作為少女嘅矜持
不過都係唔夠梓貓好
真幸福
當年都係不停搵 行咗2日
我仲要一定要有盒未開封
最後兩箱梓喵寄返香港
不過講開我有少少鎖匙扣係以前抽多咗
唔知你有冇興趣 不過梓喵就我要咗架啦
但係我要搵返出嚟先
【錄音短片】我,攬炒巴,唔會因爲對家出100萬追殺我,就怯同縮
https://lih.kg/ftcqnS
感謝巴打,我其實想收下律啲嘢
過幾日搵下
我好似有律嘅細粘土人同鎖匙扣多咗

呢個星期又exam又fyp
煩死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞