召集所有鍾意K-ON! 輕音少女嘅面孔#46 共狗肺炎,贏国又贏

1001 回覆
24 Like 3 Dislike

K-ON女!

歡迎一眾鐘意K-ON!輕音少女嘅巴絲

作為同好, 好開心過到嚟連登依到都有咁多巴絲仲支持緊

K-ON!係一個以輕輕鬆鬆 開開心心夾band為主嘅樂隊由五個可愛到爆炸嘅少女組成

平 澤唯 (生日 : 11月27號 )
主音/主音結他

可愛散漫嘅女仔 最鍾意食同玩 但學野嘅時候又好快上手 係一個大細路嚟

秋 山澪 (生日 : 1月15號 )
主音/低音結他

成熟穩重嘅女仔 充滿女人味 亦都好有大姐姐嘅風範 但佢深藏不露嘅一面其實係細膽驚青 咩野都驚一餐

田井中 律 (生日 : 8月21號)
鼓手

熱血好動 男仔性格嘅女仔 一般女仔唔會做嘅野佢全部做晒 但有啲時候都有細心嘅一面(識煮飯架

琴吹 紬 (生日 : 7月2號)
鋼琴/電子鋼琴

高貴大方嘅富貴大小姐 又細心又成日照顧人 真係完美嘅女朋友 周不時都會撒下嬌

中野 梓 (生日 : 11月11號)
和音結他

得意可愛嘅小學妹 樂隊入面年紀最細嘅成員 雖然係細個啲 但反而成日要照顧返唯同律依兩個學姐 係一個可靠嘅可愛愛妹

K-ON!萬歲
正皮
平澤憂 (生日 : 2月22號)

比唯小一歲嘅妹妹 同梓喵同一班 同姐姐好似樣但係性格完全唔同作為妹妹嘅佢 反而要照顧返佢為姐姐嘅小唯

山中佐和子(生日 : 1月31號)

輕音部嘅顧問老師 努力表現得溫柔 佢以前都係輕音部嘅成員之一 所以眼見面前天真可愛嘅佢地 有時都會回想不堪回想嘅過去

真鍋和 (生日 : 12月26號)

同小唯由細玩到大嘅好朋友 聰明伶俐 係學生會嘅會長 因為小唯嘅關係 都同輕音部嘅成員做左好朋友

鈴木純

小純本身係爵士學會嘅社員,亦都係梓喵同憂嘅好朋友 。因為仰慕秋山澪學姐 ,而且好羨慕輕音部輕鬆嘅社團活動 ,係高中三年級同梓喵小憂繼承學姐們嘅輕音部。

想重溫嘅巴打 可以透過以下途徑再次回味

以下感謝 平沢唯 巴打整合

仲有呢個

先小人後君子

任何人士只要有
詆毁,辱罵,恥笑
K-on之嫌疑一律秒ban,無任何餘地

好文分享

卡卡西冇左帶土隻WIFI HOTSPOT寫輪眼
你都唔撚知原來佢識打交
次次睇佢打交都覺得危危乎
返屋企抖抖啦
可能係依個po唯一一個留名
信政府
唔驚

Btw 留名
正唔正
冇咗帶土隻眼真係廢好多 點解唔成對送俾佢
我係係唔知邊個火影post抄落嚟
利申無睇晒火影
睇啦
應該係因為俾唔切對眼嘅實物佢
係囉 都未俾到就化灰
成套火影最好睇嘅地方我已經睇咗
所以不了
成套都好睇
得6丸打角都飛段好睇
好鐘意明日間
你見過實物?
無呀 朋友send過嚟
屯門成日出現
蒲個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞