警察:被捕者高學歷,低判斷力

590 回覆
98 Like 3117 Dislike

香港警甴果然係學歷低eq又低,英文唔講識就肯定,但見到佢地中文差都唔駛太意外

就算所謂白衫有大學畢業,大部份都係“猛”車邊入到大學,跟住gpa唔過2的廢柴來
正常有讀過書 有讀過歷史 又點會信共產黨
雲乜撚人雲亦雲
根本而家個策略就係
1. 低學歷低人工標籤你做廢青、曱甴
2. 高學歷高人工就標籤你做高分低能
總知標籤到黃絲就係一堆廢物
高薪 冇控制能力
點呀?犯罪率最高嘅無紀律部隊,柒少陣啦
收皮啦 一班讀毅進既垃圾去屌班大學生低判斷力 講出黎唔驚笑大人個口先好野
仔教老豆屌閪
一班冇學歷嘅人話一班有學歷嘅人
https://youtu.be/mPQKQVyaFOg

有埋片啦未拉都爛仔上身

唔通番到狗屋無cctv 無皇管

會書生佬上手 慢行好走唔送?
見到大公報就知咩料啦 笑吓就算啦
支那式自卑到自大
其他唔講
學歷低啲人先會講埋呢啲咩知識份子同專業人士既生活係圍繞學校同圖書館
仲幻想緊所有專業人士都係會考10a響屋企刨書果種書蟲樣 cls
仲要話人共通點係無出過國
係咪笑話黎
唔通毅進仔先有判斷力咩?

讀書果陣,你班毅進仔既判斷力都輸撚晒比一般人啦,係咁把炮就唔駛比人笑毅進仔啦
好傻好天真
有啲字唔係你話繁就好
受黃媒及煽暴文宣「催眠」
睇完忍到笑當你贏
又作新聞
「參與暴亂嘅學生,另一個共通點係佢哋少出門旅行,對中國內地固然無踏足,亦少去其他國家...」
Seriously??
我朋友同佢細佬(一齊俾狗咬咗)係上市公司董事個仔,20歲出頭已經去齊全球咁多個洲
就係見多識廣先明白香港有幾扭曲
毅進仔係唔會明㗎喇
低學歷 高判斷力
咁咪優越人種 唔駛讀書都判斷準確
來源大公報,discuss.com再forward
唔好講學生啦
佢地連高學歷大人、專業人士
都講到書蟲樣日日匿響屋企咁
得毅進仔先接觸得世界最多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞