警察:被捕者高學歷,低判斷力

590 回覆
98 Like 3117 Dislike
個個好似你班狗咁識時務
先搞到而家既香港咁污煙瘴氣
成班discuss撐警和喪屌被捕人士喎
等一次見人用 人雲亦雲
利申中文fail
班老撚土毅進狗 來來去去咪淨係識去日本
政府做嘢無效率、警察當街講粗口、態度傲慢
「參與暴亂嘅學生,另一個共通點係佢哋少出門旅行,對中國內地固然無踏足,亦少去其他國家,實地了解外國治安幾差、政府做嘢無效率、警察當街講粗口、態度傲慢,佢哋喺網絡世界只片面睇到人哋國家嘅好,唔感受香港嘅好,容易人雲亦雲!」

香港幾時變左外國
低學歷低智識罵高學歷人士
拉到翻去冇打你,係因為你冇料告唔入先唔理你

錄哂片有野野告得到,佢就打到你仆街架啦

想分化和勇無咁易
點都好過又低學歷又低判斷力
低能都 高能過你呢
個故仔好假
正正就係狗吠
黑警社會寄生蟲
屌 又批鬥知識分子 呢班為自己利益服務既軍人真係好嘔心

知識分子有時做野諗野係比較激進 令普通人一時難以理解 但值得更多尊重

最慘係成班軍人開始歧視所有理想主義者 最終只會令成個警察部變成一班無人性既流岷

好多野靠互相尊重姐呀sir 你一開始咪咁失控咁壓制民主抗爭 d人咪對你多一分尊重 而家你要做既係重建市民信心 而唔係再搞分化同批鬥 無人迫害你班差佬 係你地唔跟規矩做野 唔尊重市民在先
警察當街講粗口
忍唔住笑左出聲
如果班差佬呀頭真係咁諗 咁佢地真係好無胸襟 視野好狹窄 學大陸人講 格局太小
死毅進仔
唔好話裝備 無槍同TG 佢地死左啦 728元朗復仇戰果陣班手足追住班垃圾黎打
呢一刻你地有政府撐,有中共撐

但你以為撐得你一世?
當你班仆街失勢個時,睇下點?

香港人善忘,但呢一年所發生的事,一世都唔會忘記
低學歷 冇判斷力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞