2020 EDUHK NON JUPAS 討論區(2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係 上年係咁轉完submitted就有offer
有一科keep住喺selected for interview, 然後無offer
所以in完轉submitted就係收咁解?
希望有 17號in左 第二日就轉左
依家1個星期都未有消息,日日都要上去睇下
係咪由頭到尾都submitted就可以bye bye
上年過來人報Year3 Entry分享下自己既經歷,Interview完大概都2個月度收到Offer,都預自己Meet唔到Condition,結果收到封信自己真係Meet唔到之後就好主動Send email去Department問佢雖然我Meet唔到入Year3但係入Year1有冇可能,佢就覆返我話大概6月中通知我,然後就等左個半月,佢話Special Consideration所以照舊比我入Year3,之後同啲Fd講返應該都係因為我自己Interview既表現幾好所以佢先破例比我,而家特別珍惜係學校讀書,另外都有個Fd Main Round報完6月先In預左冇希望但係係Reg Day前幾日Edu打電話比佢問佢要唔要Offer既經歷,所以大家都加油,唔好咁快打定輸數
Ching
下 已經收曬?....我連in都冇...
special 係咪已經開始佐in?有冇人知...
可能佢地係first round,你報緊second
我1月已經報佐 仲係冇聲氣唉 好驚又等多年...
1月個話... 應該first round黎。咁可能要等第二輪
唉...應該冇啦...
咩科
3.05 會唔會有機 global and hk study
好驚冇書讀
same here
本身有interview offer 宜家乜通知都冇...
想問下第二輪係咪大約5月6月左右?
LSE根本唔洗咁早報八月都照收人讀
你講in完定未in?
唔係一直都係submitted?
我send佐個學歷之後一直都係submitted wor
你講in完定未in?
唔係一直都係submitted?
我send佐個學歷之後一直都係submitted wor
In完啦 上星期六in左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞