2020 EDUHK NON JUPAS 討論區(2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你幾時in架?
要讀5年 Year1 conditional offer
18/3
24/3
有冇Ching一月頭報左ghks或者其他 到依家咩消息都冇 一直submitted 公廁email都冇 我係咪被遺忘咗
同樣 12月就報左 乜都冇
報咗GES都係咁
唔知點提醒佢我有報
絲打GPA幾多?
push
好sad 一直都冇轉submitted係咪冇望㗎啦
下 唔係交齊嘢同埋錢 就會轉submitted 既咩
定係你太遲報 啲人未做嘢
想問下有冇ching報咗pt Bed SEN 收到消息?
係咪要等過咗佢個deadline先會開始有
等到想死
係收信定轉submitted?
in完一個禮拜轉左submitted再一個禮拜再收email 但未收到信
congratulation
我想問下呢度有冇人報咗Policy Science and Management ?因為我2月佢俾我interview 但係佢postpone 咗之後就到宜家都冇消息了。
好似上星期派左一大堆
你幾多GPA 上星期派咗好多
我意思係interview 之後轉嘅submitted
願offer god與我們同在
有冇人知PSM GHKS 幾多先會有面試機會
有冇人有 ba chinese major offer? 取消咗個interview 就無聲氣咁
求救 同問Cgpa 3.2中 無面試 有冇機會食n手飯?
我有收到Offer,冇email同埋訊息提示,直接寄信。我自己都完全唔知,係今日上admission個網睇吓個status先知道。btw應該會放,接實
PSM本來2月中有interview,但停課搞到取消咗
GPA 3.2X
我offer 寫cgpa normally 2.7, 如果我得2.6 係咪都仲有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞