[燒錢台] 手袋分享區(14) 請善用不推文回覆

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我覺得都ok呀 雖然呢度大家都話chloe的料麻麻又個款又唔come睇 但我覺得Nile Tess Faye真係好靚 比正價平一半鍾意就買啦
不過絲打你有冇試過上身?Nile真係好重 ...
我都想改,係咪落鋪改?
平心而論 我都好想知你係咩原因
請你可唔可以唔好講到我有咩問題咁
之前喺依度都講過我係FF vip
我咩證明都show哂 就嚟連地址都俾埋你睇
Offer訂嗰時填直寄你屋企都覺得人呃你
好委屈 睇唔過眼你寧願買二手先再出聲
結果換嚟係問我攞多啲實物圖去幫你喺VC買二手
咩世界
其實係不滿你明明係代購但唔一早同我講
你初時幫我個陣講到真係好似絲打幫絲打咁
我真心唔介意你係代購
雖然我明白呢度D絲打唔鐘意代購文化
所以你先咁做
但唔代表我認同你既行為
我覺得呢個係誠信問題
去到你有現貨mark up高咗個價錢
你先話自己係代購
其實唔係唔俾你賺既問題
而係我有俾人呃既感覺
冇人會鍾意呢種感覺
我先寧願想其他辦法去買自己心頭好

PS:如果香港專門店有貨,我既首選係同香港專門店買
絲打買到靚袋唔好因為呢啲小事唔開心!
大家都知你出發點係想幫人
依個post嚟到第14個我都無直接叫過人pm我買任何大家想買嘅嘢
直到我見你討論咗好耐我先出聲幫
你都知我一開始offer個價錢係好平 無乜mark up
又可以直寄你屋企
如果我係特登呃你買 我就一早mark up啦
仲要我mark up都仲平其他代購幾百
Discount完咗間間都抬高返價錢 正常做法
我都係迫於無奈咩證明都show哂都唔信先最後話你知我係代購
我真係堅無辜
所以我唔想講出黎因為
1.唔想引起罵戰
2.我既睇法未必啱

其實有間黃店同你mark up接近,但佢係明顯做生意形式黎幫我買野
所以其實我揀咗佢,奈何買唔到

BTW冇話你mark up價有錯
但我係消費者有權選擇
最重點我從來冇話你賣假貨
我都冇幫襯過你又點會指責你呢樣野
我都無意去嗌交
我都係黃店
係呀你無指責過我
我亦喺話咗係代購下都盡力應要求多番show證明
俾咗平時俾客以外更多嘅證明了
希望你安心
同最後都offer比我公開price更低嘅價錢
真心希望同時幫到你
Anyways祝你最後喺專門店買到
多謝絲打
祝你生意興隆

未買過牌子野
我見呢個新出
代購賣$8000左右
想問大家覺得呢個牌子值唔值?
有冇人買過Valentino camera bag
好用?
係呀,我直接拎條帶去舖頭改,你都可以fb inbox個師傅問下先去
如果淨係用先打結會唔會變型?
你平時多唔多現金同卡㗎?
明你講咩 岩岩睇番之前啲post 佢之前已經叫人買代購 講講下又話有平現貨喺手

然後又post唔同貨問人買邊個好

咩已入手 根本就唔係自己入手都唔知係咪個客已入手/之前賣比人啲貨

成件事好恐怖扮有興趣想買 實質係想四圍燒人買野 然後希望咁岩揀中經佢代購咁
邊間呀
樓上起底組
好勁呀
原來佢有前科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞