[燒錢台] 手袋分享區(14) 請善用不推文回覆

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上年買左 用左1個夏天 無穿無爛
但我冇拎過去沙灘用
我有啲後悔買左medium 好大個
sf點會賣假野
$23xxx起 (discount到星一中午)
部分顏色有sale only
有無同我一樣 celine個logo用左大排甩甩地色
係咪無辦法搞 同埋平日係咪好小心用先唔會甩
我個Belt bag都係咁
好著到痴線我基本上所有名牌鞋有80%都刮腳,d人話Chanel,RV嗰d幾好著都好,不論我買幾多對俾幾多次機會佢,下場都會係刮到pk,所以屋企人成日都笑我係妹仔腳唯獨tod’s我買10對,9對都好著到痴線,唯一唔好著個對係波鞋slip on
celine vertical tote
+1 我有對都係落大雨gg左已送堆填區
不過都著左年幾,我覺得值
https://youtu.be/-bpSpy3bxE0

catie都喺sf買咗次貨喎
同埋妳上網search下就會發現好多人喺sf買過次貨

定係妳係sf打手?
啱啱買左
但都未有機會用
其實係咪報得海關?自己有個正版celine點會唔知呢啲係翻版好憎人用翻版 完全唔尊重個desiger

佢第二張圖左上明顯係老翻Lindy
但海關未必入到 因為佢唔係話係牌子袋 加上呢d老翻實有details唔抄足 一講佢一定話只係似唔係老翻

Nano belt 萬二,5隻色sale (discount 聽日中午完)
你用開咩size? 我驚medium又太大舊
Mini又裝得少野
百摺袋抄baobao,但人地真野都好似係幾百蚊港紙
唔係闊腳 蝕就一定有,但我有排日日著,都唔算好蝕,唯一要接受係頭個一排著會有少少刮,著翻鬆就舒服到痴線唔想佢蝕可以買loafers都好靚㗎
Locky bb條帶唔係啪鈕黎 係好似皮帶扣咁
打左3個隆就可以扣入d 條帶短d 但要放低2-3星期

啪鈕都可以加 不過要加500蚊整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞