[燒錢台] 手袋分享區(14) 請善用不推文回覆

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
咁有咩好抄
佢係俾人換左貨 根本同佢買既野唔同左
pack貨條友做左手腳
同埋中招既多數係台灣人 9成蝦佢地英文唔好投訴無門
其實你如果係啲大百貨公司都要驚買到假
咁不如唔好網購 無謂又要買又要驚
或者直接退貨囉 sf退得架嘛

好好笑咁都可以話我係sf打手 我有得收sf錢就好
我本身出街唔多嘢 用細銀包 用mini都夠

中我覺得太多層
Louboutin我得2對,2對都唔好著jimmy choo 可能我全部都係高踭鞋,可以叫做不過不失,對我嚟講算係好著dd
我係相反淨係著平底,有special occasion先著高踭鞋 其實我覺得Valentino 6.5cm 對rockstud幾好著,佢對rockstud平底就真係垃圾
淨係日本有得賣,依家又飛唔到,都可以係賣點黎掛
呢間野我都有留意,係銅鑼灣,賣衫就算啦賣埋呢啲袋,老闆娘唔係唔知嘛..仲大手購入
我諗住買個最細size 襯下夏天衫
本身想買medium 但睇youtube 好闊
去專門店問下~
我隻trio 條帶甩線佢免費幫我補返
但唔知甩色有無得補
係好闊 如果佢開口窄啲就好
再揀我應該會買返細
可以點襯成日覺得好大陸 好難著得好睇
我覺得基本上乜都襯到
牛仔褲牛仔裙one piece全部都得
不過我唔係走斯文/女人路線
如果著得lady就應該唔太岩襯
嗰隻淺藍色直情係佢拍片 兩邊角翹起晒嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞