七大罪 七つの大罪 ~光と闇の交戦(25) 開post templete個野壞左呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
入得,我轉返入團條件
好呀 我地兩個Id :最緊要人有事
上海灘賭聖今晚打老虎
日服
LIHKG2團
招收1位長玩巴打
1般PVP幣高+ 亞瑟個組合有冇大佬教點破, 一見到就投降, 有2/6機會直出LV3技硬梆梆
我組合係神速/幣班 藍金 幣高+ 綠雷, 冇幣馬, 冇練藍黛, 練藍黛好似又畀幣班SM
想問彩幣係咪可以用金幣換,見到可以用30金幣換一個彩幣?
同埋知唔知幣哥大概幾時可以用彩幣換? 抽英大爆死諗住拎哂d幣去換隻幣高返黎
特價緊就20個,幣高等pick up完後2個星期後啦

有人唔出藍金 比我控到完場
好似真係好多人棄驚,好多中小課抽唔到幣高棄左
等1個月先換呢下整到啲人好唔爽
隻驚本身已經好肝,淨低課長同歐洲人都頂唔到幾耐
手機驚咁短炒 要等一個月分分鐘到時已經唔玩
唔爽肯定有 但又未到棄嘅
始終係少數動漫ip 嘅高質驚
利申抽唔到

Btw幣班唔係上架個日到有得換中間兩星期咩
點解變左要等一個月
彈弓手,本身話1星期有得換,後尾改左2星期,我個人覺得想留住人等2星期已極限,等1個月真係趕客,港台玩家最睇重就pvp, 1個月真係咩熱情都冇晒
落架有得換就最佛心
比課長課爆滿技
平民又可以等一陣就跟進度
平衡兩邊
唉我課左都唔中 都有啲想收過個acc
其實隻幣班打唔打算特價
應該會但唔知要等幾耐
777 d bingo 券點有
有時打關有, 有時冇
有一個位?
上數字網睇過下,幣高+幣班既帳號250蚊都唔洗
不如重新黎過仲好?
其實係,抽池一完即刻放去幣店啲人就唔會嘈
仲要等一個月咩熱情都比官方磨走哂
睇佢個樣幣高池之後應該係幣團池
順便出兔魔神升75lv 到時又一大班人抽唔到棄驚
資源有限 諗緊要唔要繼續投資綠神速好
如果打公會boss 論刷分嚟講後面出嘅紅純潔係咪可以取代到綠速?
玩sr隻藍神速有冇得諗?

但起碼兩三個月啦,唔通你8-12個禮拜唔打公會boss咩
每個禮拜拎少50舊鐵砧 (1200分)
wtf 一個月 姐係逼人一係唔要 一係課重抽
逼走晒中小課非洲玩家
抽左600石 中兩次加藍 依家好灰
哇屌 國際服兒童節活動
fb抽50名 送5萬金幣

屌你老味 起碼都50 100萬啦
5萬蚊買料理材料都要等特價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞