七大罪 七つの大罪 ~光と闇の交戦(25) 開post templete個野壞左呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
又唔一定既,之前大把人開局都冇幣瑪啦
我有綠金+綠瑪 /綠團+綠瑪
你留tg 比個你
https://forum.netmarble.com/7ds_tw/view/1/579

各位騎士們大家好~! 我是CM席斯

首先因全球時差、遊戲內標示的日程和多國語翻譯的不足等等原因,造成各位騎士們的混亂,真的非常抱歉,懇請各位騎士們見諒!
各位騎士們最想知道的白金硬幣商店新增英雄之問題,現在來跟大家進行說明。
還有很多騎士們詢問的<貪心之罪> 冒險家 班,將會在下次維護更新的時候,增加到白金硬幣商店。
■ 白金硬幣商店的新增現況
03/03 <嫉妒之罪> 聖騎士 黛安娜
03/17 <怠惰之罪> 妖精王 金恩
03/31 <貪心之罪> 冒險家 班
新增的罪名系列英雄們,將會每隔2週增加到白金硬幣商店。
以上相關的英雄,可以在白金硬幣商店裡,使用7個白金硬幣就能進行兌換。要是白金硬幣不夠的話,可以在英雄增加到白金硬幣商店前,先進行PICK UP抽獎活動。
如果在PICK UP抽獎期間內,未能獲得到該英雄的話,可以等到更新後,就可以在白金硬幣商店兌換到該英雄。
今後還是請各位騎士們多多關照!有關於硬幣商店後續新增英雄的內容,之後會在更新前向各位騎士們說明!
謝謝!
有冇巴打知藍班用咩裝好?抽唔到紅豬+藍威
同埋玩亞服嘅巴打你哋ssr裝係咪都用鑽去洗?
依家我著全套滿覺c裝 60lv 4星覺醒先得93000左右鬥級
有啲想上ssr但一諗起要用鑽洗數值又猶豫不決
第一眼望以為係我黎我都用緊對面個陣打pvp
無輸過

有冇人收 600不議
傻鳩左先會用鑽洗
遲d大把機會拎右邊果舊道具改數值
咁我唔急住整ssr啦 我以為淨係得抽同pvp換先有
可以休息下
咩rank先有穩定石
結算前 上到3500先休息啦
第一次見SSS呢個評級
國服?
被動技內置幣高
我開?
呢排升pvp 發覺亞瑟都幾撚勁
對面有亞瑟都難打到仆街 搞到想升返隻
輸到仆街
你問我, 我到84話
我會覺得... SSR有綠金, 王女, 幣瑪
主線打唔到, 咪借人地隻綠團囉
綠團後期無乜用, 我由頭借綠團借到尾

如果肯定幣瑪真係會落幣池, 咁幣瑪唔要住都得
言下之意, SSR有綠金, 王女, (幣瑪)
之後再黎, 威壓 / SR紅豬, 兩隻是但要有一隻

SR冰騎有埋最好, 無既咪換囉
SR綠雷帝 遲早要有, 且要升盡
不過SR可以用換的

最簡單既姐係有
SSR有綠金, 王女 + SR紅豬 開局最順

不喜勿插
你係咪開, 你開我今日退團
想問下你隻神速
最頂兩件係咪洗哂爆傷
用4爆率 2防 裝?
我用4攻2爆套
頂兩件我洗左5攻5爆傷
PVP 對家幣班幣瑪紅王女可以點打
完全打唔郁先手秒唔到之後D傷低到破完盾唔夠佢回血多
藍金紅瑪冰佬玩控儲必殺? 但係睇落好食卡運
不過我都冇紅瑪冇冰佬得個諗字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞