七大罪 七つの大罪 ~光と闇の交戦(25) 開post templete個野壞左呀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌尋晚買首抽,本身諗住揀 幣高+神速,唔知點解搞搞下最後走去買左個神速 + 幣馬琳 + 紅雷帝 今日仲要刷左差唔多半日主線
其實都唔係太差姐right?
點解你地個啲係綠色,我game入面係黃色嘅。。。
同路人
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=34342&snA=6149&tnum=1

唔講真係唔知過完會多d獎勵...仲未衝關
抽到幣高幣瑪,係咪可以用幣換幣班?
定幣班其實只係勁多一排,留返遲啲先換其他仲好?
謝分享
我都係打到8x話咋
想問下迦藍組隊打pvp有冇好介紹?
迦+金+幣班/藍代/瑪+綠雷sub?
如果用 幣高 幣瑪 藍金 sub綠雷打普通pvp應該點出卡
幣高換走幣班好似冇左個火力輸出

係咪應該要極速幫幣高放必殺出黎 但對面有幣瑪就出唔到必殺
新手想回坑, 尋日抽到幣高, 依加 係綠團, 藍金 ,幣高 , 應該升咗邊隻上UR先, 唔多夠料
幣高
我都唔識用
淨係知俾人打死左藍金之後再俾人用幣高封攻擊GG
大家掛機會刷咩資源優先? 啲料完全唔夠用
BOSS戰半減冇爆水掛魔神血生命水
D角卡晒係覺醒5星 PVP俾人屌打
幣高>藍金
換陣後只打左一場 雖然贏左 但感覺辛苦過未換陣
一樣
好難入隊
要做輸出又要亞瑟入埋隊
但幣班/金只可以出一隻
後備就幣瑪嫁啦
諗緊
1.第1rd就升藍金技石化對面藍金
2.第1rd升自己技封攻擊 逼對面一定要出招淨化
3.第1rd儲住招技 第2rd 移技升2lv技+出封攻擊,順便儲滿必殺
我淨係知點都要先手
用咩都要先手架啦
之前後手都嬴到, 想食炸雞..
情願食必+1都唔食炸雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞