[春夏]衣著討論區(10)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
睇落好似 但8085本身好橙色 係落下油成對就深色
可能真係落左油,不過8111架色比較討好
有人中意一返黎就殘殘地 唔點操
都明心態係點,不過我就鐘意自己黎。每個人行路動作,幅度都唔同,對鞋架變色同摺紋都唔同。感覺到對鞋係Tailor-made想法有啲天真,但我一直都係咁諗
如果需要拎個袋出街/ 返工
樓豬會點揀? 用咩類型嘅袋?
我平時多數用開背囊,因為好似方便啲,不過都想試下用斜孭袋
tote bag 吧,返工出街兩相宜
ig 睇下adams peach
tote bag 係好選擇不過仲難揀過背囊

件Shirt 幾特別,雙領
有laptop嘅話我會揀背囊 方便啲

totebag 的話巴打們有冇suggestions?
我自己就鐘意皮多啲,不過Budget 要有返咁上下先好click 入去,我唔想毒害人
https://tsuchiya-kaban-global.com/products/bags/am-2way-tall-tote.html
https://tsuchiya-kaban-global.com/products/bags/bl-tote.html
CDG Shirt黎講,貴喎⋯⋯但幾得意
我都覺貴,等下個月睇下天氣開始熱就放棄。
個領唔係重疊個種雙領,真係幾靚,我諗真係無機會同人撞
Depends on個袋咩樣,tote本身都可以有好多不同面貌

買左件TCB DENIM JACKET TYPE I玩
期待
似係淘寶嘢,最近成日出啲ig shop廣告
見到有幾間賣啲T shirt係一模一樣
上淘寶求其search一search
想買件長冷衫
香港有無地方有類似呢啲款買?
可以唔使咁長 短啲都得
RAW?
香港有都係淘寶多,留返啲錢搵代購/集運仲好
Yes RAW
咁我直接係nano universe 買算了
隻色幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞