TESTING 唔洗覆 唔洗理我

89 回覆
13 Like 2 Dislike

: //1- 仲有1.2公里就到 LANDING ZONE
: //2- DADDY 撐住呀就快
: //3- 上... 上校
: //2- 就快到喇, 上校
: //1- 見到喇, 前面就
: //2- 艏, 咩事呀?
: //3- 你感覺唔到咩?
: //1- 可能係怨靈, 你帶上校上2號機走先, 等我守住後面
: //2- 哦
: //1- ERRR... 等等, 借你塊化妝鏡畀我
: //2- 嗱, 小心啲用呀, CHANEL 嚟架, 要還架
: //1- 得喇
: //3- 對唔住, 麻煩你喇
: //1- 傻啦
: //2- 𠵱, 點解個心突然咁沉重咁嘅
: //1- 你而家先 FEEL 到呀, 仲唔走! 你係咪想攬炒呀?
: //3- 行喇
: //2- UMM
: //1- SYSTEM, GOLDED FINGER, ON
: AI- ACTIVATION CODE REQUIRED
: //1- SAMI
: AI- 63% POWER REMAINED, PLEASE SELECT POWER LEVEL
: //1- 58%
: AI- CAUTION, THIS SETTING MAY RISK YOUR LIFE, DO YOU WANT TO CONTINUE?
: //1- YES
: AI- BOOST POWER CHARGING
: //1- 果然冇估錯, 真係怨靈, 仲有幾隻添
: //2- GOLDED FINGER 係咩嚟架? 點解嘅?
: //1- 我之前叫金田正太郎博士幫我套太空服加咗個 PLUG IN, 可以係短時間內集中電源加強機動性
: //2- 我哋唔係掂唔到佢哋嘅咩, 你點對付到佢哋呀?
: AI- POWER CHARGED
: AI- BOOST POWER STANDING BY
: //1- 我之前已經諗過一個方法, 希望行得通啦。但而家首要任務係要你哋安全離開先, 我唔知依招可以撐到幾耐, 快手啲唔該
: //2- 仲有300米就到喇
: //1- BOOST POWER, ON
: //1- 怨靈啲速度好快呀, 開咗 GOLDEN FINGER 都係緊緊追得上
: //1- 埋嚟睇埋嚟揀喇, 睇吓係咩嚟, 係 FACEBOOK LIKE 呀
: //1- 哈, 估唔到班怨靈真係會俾我個 LIKE 手勢引哂埋嚟
: //2- 吓?
: //1- 吓咩呀你, 繼續跑啦
: //1- 頂, 有隻怨靈走甩咗, 而家去緊你嗰邊呀
: //2- 差80米就到喇
: //1- 頂你, 玩偷襲
: //2- 就到喇
: //1- 快啲呀
: //1- 喂, 仲想走!
: //2- 到喇, DADDY 你上去先啦, 上唔上到呀你
: //3- 係上...上校呀
: //2- DADDY 上咗2號機喇
: //2- 嘩, 隻怨靈過緊嚟喇
: //1- 快啲走啦
: //2- 得喇, 咪...走...緊囉, 嘈...嘈...嘈, 快啲啦, 快啲啦求求你, 隻嘢追到嚟喇
: //2- 搞掂, DAD... 上校坐穩喇, 起飛喇
: //2- WOW, 好險呀, 隻怨靈差啲追到上嚟
: //2- 艏, 你 OK 嗎?
: //1- 得架喇, 哎喲好彩閃得快, 你哋翻去十鳩幾號先啦, 我會跟上嚟架喇
: //2- 小心啲呀
: //1- 而家可以慢慢玩喇, 等我同你哋玩樣新遊戲啦
BATTLE MODE

- 每次 BATTLE MODE 都會有兩個 LIST, 一個係有數字嘅 ITEM LIST, 一個係有字母嘅 ACTION LIST
- 每個數字加字母嘅組合代表一個行動, 前方數字為該次行動所選擇嘅 ITEM, 後方字母為該次行動中你點用嗰件 ITEM. 每個行動嘅次序都會影響到戰鬥結果. 即係拳擊後再劍擊同劍擊後再拳擊會有唔同結果. BATTLE CODE PATTERN 如下: [ ]->[ ]->[ ]
- 只要其中一人嘅 BATTLE CODE 正確, 劇情就可以繼續進行, 否則劇情只會一直停頓直到有正確 BATTLE CODE 出現為止. BATTLE CODE 輸入方法如下: 7D2C4A. 如果你要用刀仔捅敵人再用腳踢嘅話, 就即係輸入: 2A4B
- 難度越高嘅戰鬥就要輸入越多 BATTLE CODE, 係每次戰鬥中嘅 ITEM LIST 同 ACTION LIST 都會因為故事劇情而唔同. 如果只係出現得 ACTION LIST 嘅話, 只要輸入字母便可以, 就好似: ASS
- ENJOY

BATTLE CODE PATTERN: [ ]->[ ]

ITEM LIST
1- 導管膠紙
2- FACEBOOK LIKE 手勢
3- CHANEL 口袋化妝鏡
4- CK 男裝底褲

ACTION LIST
A- 揸住佢對住其中一隻怨靈
B- 用佢嚟祈禱
C- 食咗佢
3a4c
3a4c

要補翻兩樣嘢
- 如果個 BATTLE CODE 正確, 係個 CODE 下面會出現 VICTORY 字樣
- 如果 ITEM 冇列明數量, 就可以無限次使用
3a4c

要補翻兩樣嘢
- 如果個 BATTLE CODE 正確, 係個 CODE 下面會出現 VICTORY 字樣
- 如果 ITEM 冇列明數量, 就可以無限次使用

咁4a4c
4c4c
// LIHKG plays 唔知乜柒?
原 post 爆咗, 但係個故事會繼續發展落去, 如果你哋想睇的話.
個 Battle mode 真係咁難?
定係香港人都係鍾意餵埋落口?
定係黑洞post冇人追?
3a2b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞