TESTING 唔洗覆 唔洗理我

89 回覆
13 Like 2 Dislike
無人理你
: // DRAGONLION 2, TAXI TO RUNWAY 3
: // POSITION AND HOLD
: 2- HOMESTEAD TOWER, DRAGONLION 2 TAXIING TO RUNWAY
: 2- POSITION AND HOLD
: 1- HOMESTEAD TOWER, DRAGONLION 1 AT RUNWAY 3-L
: 1- READY
: // DRAGONLION 1, YOU'RE CLEARED FOR TAKEOFF, QUICK CLIMB TO 4000 FT
: // WIND IS FOUR-ZERO-FIVE AT FIVE. YOU HAVE GUST TO FIVE-ZERO-FIVE. WEATHER IS HEAVY TO THE SOUTH
: 1- DRAGONLION 1, CLEARED FOR TAKEOFF, QUICK CLIMB TO 4000
: 1- TOWER, DRAGONLION 1 IS CLEAR
: // DRAGONLION 1, ROGER, RADAR SERVICES TERMINATED. GODSPEED AND GOOD LUCK, COLONEL
: 1- DRAGONLION 1
: // DRAGONLION 小隊, 仲有140公里就會同敵人接觸
: 1- 依道係 DRAGONLION 隊長, 收唔收到?
: 2- 收到喇 DADD…… 隊長
: 3- 依道係 DRAGONLION 3, 通訊一切正常
: 4- 冇問題, 4
: 4- 今日係幾多號呀?
: 2- 2018年12月24號呀, 有冇搞錯呀你, 咁重要嘅日子都唔記得
: 4- 今日有幾重要呀?
: 2- 三年前嘅今日我畀咗隻……
: 3- 噢呵呵, 有人今晚要跪玻璃
: // 仲有96公里
: 4- 我醒起喇, 仲以為你話生日定咩大日子, 原來你講緊依樣
: 2- 你……
: 3- 人地成個長澤雅美咁, 好心你就對人地好啲喇. 出面大把人J緊佢架
: 4- 佢畀咗隻狗我, 叫我幫佢養住先. 咁嘅日子有幾重要呀
: 2- 我講過幾多次唔好話我似長澤雅美呀
: 3- 論樣貌身材, 公主病, 你根本就係長澤雅美嚟
: // 仲有72公里
: 1- 2點鐘位置敵機確認, DRAGONLION 小隊開始 ENGAGE
: 4- DRAGONLION 4 ENGAGING
: 3- DRAGONLION 3 ENGAGING
: 2- DRAGONLION 2 ENGAGING
: 4- LOCKED
: 4- FOX 1
: 3- TARGET DESTROYED
: 3- FOX 2
: 2- MISSED
: // 敵方有4架 J15 係200公里外飛緊去你地道
: 2- 紙老虎有咩好驚, 等我依個準 BUSTER MACHINE 駕駛員幫你地清哂佢喇
: 4- 你連個 TEST 都未做架小姐
: 1- 驕兵必
: 2- 敗呀麻, 係係係
: 3- 睇你仲走得去邊
: // J15 距離你地仲有140公里
: 1- FOX 1
: 1- TARGET DESTROYED
: 4- NICE
: // J15 距離你地仲有84公里
: 1- COPY THAT
: 3- TARGET DOWN, 些些 LI
: 4- COPY THAT
: 2- 切
: 4- DRAGONLION 2, 你6點鐘
: 2- 冇問題
: 2- FOX 2
: // 敵人 J15 小隊到達
: 2- TARGET DESTROYED
: 3- GOOD KILL
: 4- 上面個 TARGET 我 HANDLE
: 3- 都唔明你地點解抄都抄到啲戰機咁不論不類
: 4- KILLED
: 3- 依道係 DRAGONLION 3, LOCUST DESTROYED.
: 1- LOCKED
: 2- 有條廢柴知唔夠我地打, 而家走緊佬
: 4- 窮寇莫追
: 1- TARGET DESTROYED
: 2- 睇住嚟喇
: 4- 小心, 下面有飛彈群
: 2- 嘩, 陰我
: 3- DRAGONLION 3, 我中咗彈
: 2- JIM !
: 4- 嗰舊黑色嘢咩嚟架? 隱形戰艦?
: 1- FOX 2
: 3- 噴射器香咗
: 1- 損毀情況嚴唔嚴重?
: 3- UMM…… 唔飛得幾耐咁囉
: 2- JIM, 快啲拉個逃生桿啦
: 1- 剩低嗰架 J15 等我嚟
: 4- 我同 SAMI 去搞掂埋隻龜
: 4- SAMI !
: 1- JIM ?
: 3- FUCK, 個艙門卡鳩住咗, 張櫈射唔到出去
: 4- FOX 1
: // 敵方再有4架 J15 係260公里外飛緊去你地道
: 1- 試吓用力向上推開個艙門
: 3- 呀呀呀呀, 我已經好用力架喇
: 2- 再大力啲啦
黑洞都有故睇

Tesr

留名
: //1- 喂
: //1- 喂, 喂, 喂
: //1- SAMI !
: //2- 吓?
: //1- 做咩呆咗係度望住隻錶? 係咪有啲咩唔妥?
: //2- 呀…… 冇事, 諗翻起啲嘢姐
: //1- 過咗去就唔好再諗喇, 人死不能復生, 不如而家放翻啲精神係個仲未死嘅人道仲好啦
: //2- 點解你成日都知我諗緊咩嘅?
: //1- 當然啦, 你以為我係你邊個
: //2- HE HE~
: //1- 要快啲喇, 你 DADDY 等緊我哋架
: //2- UM ~
: //2- 頭先聽到啲咩支那人係咩事?
: //1- 我都想知, 依句嘢好似係邊度聽過咁
: //1- 講起支那人, 你對鍾郭隊長叛變依件事點睇?
: //2- 軍事政治依啲嘢我唔理架喎, 唔知呀, 點解咁問?
: //1- 因為你係 GUNBUSTER 嘅其中一人, 你絕對有能力改變事態發展
: //2- 我要打好份工都已經好攰, 唔想理, 好煩. 我做翻自己崗位要做嘅嘢, 聽上頭命令咪得囉
: //1- 一個靠收集人哋黑材料, 勾結敵人嚟上位嘅叛變艦長, 根本就冇能力帶領全體船員完成任務. 威威師令不知好佢幾多萬倍
: //2- 但係威威師令有婚外情喎
: //1- 咁關領導能力咩事?
: //2- 佢咁衰, 點領導到全體船員呀
: //1- 威威師令叫我代佢同你講聲多謝
: //2- 我地行咗咁耐都見唔到啲咩, 但係陣炸雞味就仲係度
: //2- 係呢, 點解你幾年前嘅今日會無啦啦問今日幾多號嘅?
: //1- 哦, 你話24號嗰日? 我自己都唔係太肯定. 當日我硬係覺得會有事發生. 我驚我哋事但一個會有事, 所以我想藉住依個問題, 令你回憶起當日除咗隻狗之外, 我地仲發生過咩事. 你知喇, 當時你 DADDY 又係度, JIM 又係度, 好難講到咁白.
: //2- 衰人, 原來你仲記得嘅
: //2- 既然我對你嚟講咁重要, 咁點解你又唔阻止 DADDY 引開啲怨靈? 你知 DADDY 對我嚟講都重要架
: //1- 因為我哋唔可以因為一兩個人嘅事而背棄人類嘅未來, 你唔知我地做緊件有幾重要嘅任務咩?
: //2- 咁都可以保住 DADDY 條命先, 然後再諗辦法架
: //1- 當時知道上校脫離嗰時, 我地仲係 BUSTER MACHINE 駕駛艙入面, 點趕得切阻止佢
: //2- 總之係你唔啱啦, 一日都係你冇能力. 如果你係叻嘅話呀, 我哋晨早就起埋咗一齊, 結埋婚, 我依家又洗鬼做剩女呀? 一日都係你呀
: //1- OK…… 你鍾意啦
: //1- 見唔見到前面好似有人
: //2- 呀見到, 背住我哋著住杏色衫嗰個?
: //1- 喂等陣呀, 你想點呀? 睇定啲先啦
: //2- 佢轉身望緊過嚟呀
: //1- 走埋去轉角位度, 快啲呀
: //2- 佢應該見唔到我哋掛. 喂, 你呆咗咁望住佢仲咩呀? 你識佢架?
: //1- 你唔識咩?
: //2- 唔識喎, 你係黑洞都撞到熟人咁搞笑. 邊個嚟架?
: //1- 陳……陳
: //2- 陳咩呀? 做咩口震震咁呀?
: //1- 陳啟泰呀, 係百萬富翁陳啟泰呀
: //2- 百萬富翁? 佢好有錢架?
: //1- 你堅唔識架喎, 可能你嗰排去咗外國讀書所以冇睇亞視啦
: //2- 咁點解一個亞視人會係黑洞出現嘅?
: //1- 我都想知, 我從未遇過啲咁奇妙嘅事, 仲奇妙過 JOJO
: //2- 仲有多個人喎
: //1- 痴撚線
: //2- 做咩呀, 你又識佢架?
: //1- 係尹天照呀
: //2- 尹天照?
: //2- 嘩, 佢哋劈起上嚟呀
: //1- 究竟發生緊啲咩事呀?
: //3- 你哋冇未睇過咩, 快啲走啦, 翻去喇
: //1- 上校
: //2- DADDY
: //3- 唔好咁大力, 斷咗幾條肋骨, 好痛呀
: //1- 上校你流好多血呀, 我有急救箱係度, 等我扶你去個安全啲嘅地方先幫你包包佢
dw
#bouncy#dw
dw
#bouncy#dw

bouncydw
2017 新年快樂
2017 新年快樂

黑洞既子民 今年一定要繼續保衛黑洞!
HELLO WORLD
留明
係 唔係 係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞