TESTING 唔洗覆 唔洗理我

89 回覆
13 Like 2 Dislike

: 1- GIANT CALLING 阿波羅十鳩幾號

: 0- GIANT 成功進入黑洞
: // GIANT, 請繼續保持文學迷彩狀態直至到達 HOME 為止
: 0- COPY THAT
: 1- 估唔到文學迷彩咁有效, 十連都唔洗就入到黑洞. 睇黎黑洞唔單止係一種質量相當大嘅星體咁簡單
: 2- 呀, 究竟幾時先到架. 佢地係邊呀? 見唔到嘅, 見唔到嘅
: 1- 唔通黑洞有自己嘅靈魂, 識得思考嘅?
: 2- 周圍黑媽媽咩都睇唔到喎
: 2- 呀我諗到樣嘢, 你估阿嬌黑啲定係依道黑啲呢?
: 1- 如果係嘅話咁佢係靠咩嚟吸取養分呢?
: 2- 你估係阿嬌黑啲定係依道黑啲呀?
: 1- 被佢吞噬嘅星體? 定係光呢?
: 2- 喂
: 1- 定係兩樣都係呢?
: 2- 喂喂
: 2- 超, 算數, 上校你話呢, 邊個黑啲呀嗱
: 2- 喂喂喂, OVER OVER OVER
: 2- 聽唔聽到呀, 有冇人聽, 呀呀呀
: 1- 頭先嗰吓係?
: 0- 發現機體外有不尋常磁場反應
: 2- 十連怨靈?
: 0- 唔清楚係十連怨靈定殘體怨靈, 總之而家就麻煩啦. 文學迷彩對怨靈應該無效
: 1- 偏偏係依個時候, 可惡, 我地嘅武裝對佢地根本無效, 仲差少少先嚟玩嘢, 激氣呀
: 2- 我地而家, 呀呀呀
: 2- 咁樣捱打落去唔係辦法架喎, 不如我地而家
: 1- 唔得, 萬一黑洞真係有生命嘅話, 咁早俾佢知道我地嘅真面目, 佢實會有所防範
: 2- 咁唔係點姐
: 0- 逃生艇脫離
: 1- 上校, 你
: 0- 等我去引開佢地, 你地兩個對十鳩幾號非常重要, 我一定要確保你地到達目的地
: 2- 上校, 唔好咁做呀
: 0- 地球嘅將來就靠哂你地喇駕駛員
: 1- COPY THAT
: 0- GOOD LUCK
: 0- 過嚟啦, 依邊呀, 你地班無聊友, 我係道呀, 想搵人開解吓嘅就過嚟啦
: 2- 唔好咁做呀
: 1- 遙距操作取得
: 2- 唔好離開我呀, 我地咁難得先可以一齊翻, 我唔想停呀, 我地仲有好多嘢未做過架
: 1- 引擎動力輸出正常
: 2- 唔好呀, 我愛你呀, 唔好走呀, 係我任性, 我會改架喇, 求吓你呀
: 1- 距離 TARGET 仲有 720 KM
: 2- 我求求你呀, 我聽哂你話呀好唔好? OK, 唔洗用 COUPON , 唔洗用 COUPON喎? 嗱, 係唔係好筍先?
: 1- 引擎動力全開
: 2- 唔好呀, 停手呀, 我叫你停手呀
: 1- 再見喇, 上校
: 2- 唔好呀
: 2- 爸爸
Ok
: // 一國兩制, 港人治港, 高度自治, 五十年不變
: 1- 信嗰個連豬都不如
: // 咁講嗰個呢?
: 1- 來生做個中國人
: // GIANT 通過識別程序
: 1- 我𨳒, 終於都到喇. 而家點鳩樣呀?
: // 地盤佬模式經已証實無效
: 1- 了解
: 1- GIANT 文學迷彩裝甲解體
: 1- BOX A , BOX B 解體
: 1- BOX A 解體完畢
: 2- BOX B 解體完畢
: 1- BUSTER MACHINE 1號進入待機狀態
: 2- BUSTER MACHINE 2號進入待機狀態
: // 我地派緊太空艇過嚟接你地兩位, 請先切換至護航模式
: 2- COPY THAT
: // 要你地由咁遠趕過嚟, 辛苦哂, 得救了. 呀, 上校呢?
: 1- 睇嚟你地都過得唔容易, 雖然我地俾預期早到左, 但係如果我地可以再早啲到就唔會變成而家咁
: // 請唔好太自責
: 1- 而家狀況係點?
: // 詳細情況陣間會有人同你地交待
: // 太空艇可以出發
: // COPY THAT
收到
本搜索队主舰PTOLEMAIOS发出特别识别码GPG00

本舰位置存有大量五毛星云

导至信息不完整Over

本搜索小队现正搜索阿波罗十鸠几号余波资讯

及正在搜索真。好奇号 Over

请尽快發出貴艦路線 會盡快汇合Over
搜索小隊接收真。好奇號波頻

真。好奇號

//Mayday Mayday 救禾牙》.《

燃料剩下10% 要保持維生系統能源導致避吾到5P星雲
引擎受損 Mayday May......

它 突然在這篇星雲間出現

: GIANT 阿波羅十鳩幾號已被消滅。
: 如果你都唔想被消滅的話,請馬上離開黑洞。
: 重覆,如果你唔想被消滅的話,請馬上離開黑洞。
: I will now recap in english
: please stand back from black hole
: do do do do do do do do do do....

: GIANT 阿波羅十鳩幾號已被消滅。
: 如果你都唔想被消滅的話,請馬上離開黑洞。
: 重覆,如果你唔想被消滅的話,請馬上離開黑洞。
: I will now recap in english
: please stand back from black hole
: do do do do do do do do do do....

: 2- 我頂你過肺呀, 你靜吓得唔得架? 我啱啱先死老豆, 我而家好 DOWN 呀個人. 我冇心情同你隻嘢癲呀. 你係唔係俾土共折磨到癲, 想尋死呀? 好啊你再嘈多一句呀, 再嘈我就用超級閃
: DISCONNECTED
Ok
你真係好有心機

OK
你真係好有心機

agger
; 黑洞的星期日 十分安靜
: // BUSTER MACHINE 2號駕駛員, 請你立刻離開駕駛倉, 返回自己崗
: // 你做咩事呀, 出翻嚟先啦, 而家依個咁亂嘅時勢你仲想去邊呀?
: 2- 唔關你事呀你個殺人兇手
: // 殺人兇手? 你講咩呀? 你翻出
: 2- BUSTER MACHINE 2號出擊
: // 報告隊長, BUSTER MACHINE 1號要求出擊
: // 幫我接過去
: // 你想點?
: 1- 鍾郭隊長, 等我追佢翻嚟. 放心, 我唔會做任何多餘嘢, 交俾我啦. 我最清楚佢份人, 佢都係一時睇唔開姐.
: // 你去啦
: 1- BUSTER MACHINE 1號出擊
: 2- 你仲想跟住我跟到幾時呀你個殺人兇手
: 1- 你終於都肯 UNBLOCK 翻我個 CHANNEL嗱, 太
: 1- 我……
: 2- 你唔好以為你跟住嚟就可以贖到罪
: 2- 不過你係都要跟住嚟嘅話我都冇你辦法, 你想跟嘅就跟飽佢啦. 反正我都唔會原諒你
: 1- 好多謝你肯俾
: 2- 收聲啦, 我唔想聽到你把聲呀
: 1- 係, 明白
ok
: 2- 你聞唔聞到有炸雞味?
: 1- 炸雞味? 你肚餓到痴咗呀? 依道黑洞嚟架
: 2- 係前面2點鐘位置嗰個 POST 道, 越嚟越濃烈喇. 冇錯, DADDY 一定就係嗰道.
: 1- 聞落又真係開始有啲炸雞味喎, 唔怪得次次同上校匯報嗰陣都咁大陣油煙味. 佢食炸雞已經食到啲油炸味入哂骨, 隔住個駕駛倉都聞到
: 2- 準備降落
: 1- 唔好咁心急, 睇定啲先
: 2- GEAR DOWN
: 1- 頂
: 2- LANDED
: 1- 喂, 唔好
: 1- 氣壓, 溫度, 引力, OK, 冇問題
: //2- 喂, 我出嚟嗰時唔記得攞槍, 你幫我攞埋過嚟, 仲有急救箱呀
: 1- 係
: //2- DADDY, 你係邊呀? DADDY
: //1- 唔好行咁快, 等埋我, 一個人好危險
: //2- 係 DADDY 架逃生艇呀
: //2- DADDY
: //2- 冇人嘅
: //2- DADDY, DADDY. 前面有個洞口, 我入去先喇, 你跟住嚟啦
: //1- 等埋呀喂. 生命探測器香左, 冇反應嘅喂
: //1- 依個 POST 入面有個自以為扮大陸佬好好笑嘅人係道不停講嘢, 咁嘈, 好難會聽到上校把聲. 真係靠聞呀?
: //2- 到未呀你, 快啲啦. DADDY, DADDY, DADDY呀, 你認吓我啦
: //1- 嗱, 槍呀
: //2- DADDY, DADDY
: //2- DADDY, DADDY, DADDY
: //1- 你咁嗌法可能會嗌咗另一啲嘢出嚟架
: //2- 你係唔係男人嚟架, 咁都驚. 妖, 收埋把口跟住嚟啦, 殺人兇手
: //2- DADDY
: //1- 陣炸雞味越嚟越濃喇
: //2- DADDY呀, 你係邊呀? 認吓我啦
: //1- 殊! 唔好出聲住. 聽唔聽到呀?
: //2- 咩呀?
: //1- 再聽真啲
: //2- 煎……拿……淫抺……有……日幹……事……毛……葫的?
: //1- 支那人沒有一個是無辜的
: //2- 即係點呀?
: //1- I HAVE A BAD FEELING ABOUT THIS. 跟住我後面
: //2- 哦
Diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞