英倫扮工室(31)時代革命 光復香港

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Ruislip 去過一次,感覺麻麻
Exactly
娶老婆翻黎煮飯
就係窮 食都食唔飽

Iceland 1 pound curry chicken rice 窮人救星
有冇女介紹
請問各位,我係香港做醫療工 (治療師),申請緊英國hcpc license 想下年過去NHS做野,唔知難唔難拎 T2 visa,有冇人有類似經驗可以分享下
就係講緊同樣錢
你可以食到更多更飽
所以你係懶, 唔係窮
nhs照計唔難攞T2 sponsorship既
但你有冇睇過人工 nhs人工都真係幾低
Wa diu + 8xxx today wtf is going on
做藥劑做到隻狗咁都係得兩皮幾,如果返香港一個double....不過只可以話係英國做野都唔係貪佢份人工
啲人根本日日出去hea
屌一見到個comment
窗外就見到對面樓兩家人帶住啲釣魚野一齊上架SUV
唔識死
Btw
前排係reddit睇到話
How fast does the coronavirus spread depends on
1. How dense the population is
And
2. How dense the population is
累街坊
OT,想係香港直接上NHS job website 搵工拎T2,唔知行唔行得通,試左先算,因為我無visa可以過去搵工......
NHS 加油
MPH 會唔會加入NHS?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞