英倫扮工室(31)時代革命 光復香港

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有呀!一晚追哂lu...最近睇近痴線紀錄片tiger king,都推薦
我見呢排啲求職網都好多ad 其實依家個市道係咪真係咁差?
去見下囉
反正WFH 消失半日都未人知
依家執緊CV and cover letter. Also brushing up on some skills. 其實如果搵Recruiter 或者agent搵工會唔會快啲?
應該好睇行業
今晚追哂season 1先
Season 1好正!完全停唔到,你會一口氣keep住睇哂
有時佢個annual earnings estimate 錯, 轉工第一年有機係咁
Experienced hire 都係recruiter 架啦
太多posting 係佢地已有candidate但protocol 要post 個role 一陣
又要等成年先有S3
都未決定一定做S3 添
如果我上年年尾U grad返咗香港,而家想返英國做intern/ft,係咪可以申請Tier 5? 多謝巴打。
Tier 2 working visa holder 表示好擔心
我仲有個幾月先夠270日,希望之前搞到visa啦
大佬你起碼有工做先啦 me is zero
痴線今日又多4000 依家開始有啲淆
搭單問下 呢度有無法律界ching
tier 5 同270日有咩關係
可能我理解錯
頭先有冇人聽Matt Hancock講嘢
應該差啲買咗支那制test kits 3/4 fail
冇但睇BBC有sum up 講左
why
He says some of the tests have "not performed well" in early testing but ministers are hopeful this will improve.
https://www.bbc.co.uk/news/live/world-52130552
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞