[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(22) 10000石11虹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
又新作?唔係卦,Wotv 都己經下滑緊
特登開個web site 來倒數 , 希望唔好出新佢
點玩到咁多隻FFBE, 都唔知關4.5咩事
如果係內置新劇情就差唔多, 但係搞個web page出黎又唔似咁少事
呢隻
我都唔清楚 好似玩玩下佢就係box到
咁冇用, 以為係5星個隻
句日文前面個抽句子應該係型容FFBE係水晶物語既全新作品.
翻查返15年都係咁講.
https://www.jp.square-enix.com/tgs15/titles/FFBE/
想問吓個初心者送嗰個ex卷可以係邊度搵返
無料召喚,大約中間位置會見到ex券
唔該晒巴打
新手第一次入dark vision玩,打咗10 turns先扣得2%血,正常? 還是唔係咁玩?
水冰物攻關
你要用水或者冰打,組隊個度有16個陣,有8種攻擊屬性傷害up
換咗入火光關玩,不過都係唔知自己做緊乜 我已經不停降隻boss火耐, 已經差唔多30 turns 先扣得咁少
我哩隊已經成個ac最算打得下嗰啲角來
組隊個度下面有寫佢弱點係物攻定係魔攻,未打要睇下先知
呢度有新關拎石
哇 10抽全藍 垃圾到
咁應該主要升邊幾隻先
冇乜期望,今個月咁多5星券都可以炒哂
拎埋10萬ep再抽睇下又中乜西野
1 排1 3 5
3 排 2 4
如果有all 初心者輝源pack記得買,但係唔好亂用住
好過冇
中18聖誕孖妹同今年情人節孖妹
仲有27個鐘。。。
聽日中午12點下即管睇下更新乜, 出8星實比人小爆
今日人品時間

冇8星... 不過可能係星6-7全新系列
反而8星現有個啲實有一堆上到8, 賺唔盡
可能出原生 7 星 角, 唔駛用輝源再合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞