[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(22) 10000石11虹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
姐係一定要借朋友隻刀女 如果打活動?
通常都係用2隻一樣,易啲同步
2隻唔同要2隻都好熟, 啲sp 技唔同turn 數要自己就返
Sp技
依家試緊兩隻刀女
1hit個招係咪防禦無視個招
係,turn 3 最大輸出
Sp即係4 turn用1次個類
Oh 明白
終於入到100,應該係s3最受歡迎角色
睇一睇 原來震天暗龍王難度350
打落完全唔覺
同降臨隻350係兩個層次 弱好多
啱啱先打左2關ex關,都幾好玩
轉頭就打隻龍拎5星券
Ffbe都玩半週年
今個月咁鬼多event 有排忙
果兩關好難打,攻略網比嘅資料又少
隻骨龍佢超大力全體係咪冰屬,係物理定魔法?
冇留意,可能係無屬,高精神就無事,唔會滅團
開頭不停死打手,開盡damage cut, 之後一有機會就用刀女秒左佢
另一關比較易,用物盾推屍過再加damage cut 就安全,先殺上面個隻,再殺下面個隻
成個fd list 都冇勁嘅刀妹🙈
frd list超多人抽,抽到STM都拎埋 但係冇人掛,可能唔係打分bonus 角唔掛出黎
你等load我個隻,打條龍先,另一關可能用全體攻會方便啲
第一關用鳳凰JACK+癒神
2 TURN KO

第二關帶物坦 FF9 POOL 兩隻連
3-4 TURN KO

中級第一隻後面個機械人好似未見過

上級會唔會太難 比上個月難一級
改左名啫,應該用ac cloud 或者刀妹秒到
你依隻電腦玩嘅介面成日見
係咩device 同program?
連屬性都冇都連齊30hits,好勁
andapp
好似只有某d有合作o既game先用到
手機發行一次 pc就用到個acc
用返手機玩只要熄左andapp就ok
唔洗再發行
又炒粉
試左用macbook,唔對應ffbe
用desktop win 10,又話咩數位認證唔得,開唔到game

巴打依個打法好高效🙈第一次體驗到Jack 同療神嘅99 分
Win 10我有裝ffbe,冇事喎
我一裝就OK 所以都唔知點解

你可以去FFBE巴哈O個邊睇下
我都係巴哈先知有呢個APP
打緊350 隻巴哈,我發現我用手機係連唔到GP4 暗龍菲
有時會111111 hit
GP 1,16 又冇依個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞