[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(22) 10000石11虹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
國定日? 國服唔勁 得堆親生角色勁
利申:有抽 童年回憶
國際服課到哥哥100超信
新玩可以儲石等真係勁既角色出/11虹先落手 呢隻game係要你用時間去投資 不過如果你話好有愛咁就冇計

Btw 就黎4月 應該到國服出FF7 Cloud 可以儲定石抽 日版佢仲係Top 物攻手
呢隻game課金好貴 係唔係嗰個排行榜top2 嗰一隻?
愛德日版黎係1線級別
大佐都有用
艾爾就算數,冇盾可以用住先
Top個隻係外傳Wotv,戰棋game,因為要用石養人同課金升lv
我覺得大總統好似反而有啲睇頭 依家活動仲可以刷埋佢個10%物閃信賴 新手用黎儲都好
日版同國際版其實有咩分別?
我都喺收人ac玩,邊個打邊個都唔識
個ac勁唔勁都唔知
利申:無玩過任何FF嘅game
喺唔喺日版無大總統?唔知應唔應該課
呢隻game而家應該唔駛點課, SE而家靠WOTV吸血, 呢邊係咁派福利
ff9男主v2 tm free 20%物魔迴避
營運唔同 日版會出得快過國版大約半年 所以可以睇住日版啲評語 去決定之後國版出果陣值唔值得抽
會有國際版專有角色
同埋某d合作活動角色強度會唔同
國際版慢日版一年左右
但係佢都係派好少卷 機率又低
國版原創 所以可能勁啲? 有啲人會話國服預左只玩原創角色 正傳FF角得好少勁
其實都唔會 佢每個月一定有一張5+1、10+1同埋5星卷 如果同期有活動可能又多一兩張 咁你玩一個月點都有兩三隻5星角可以攞 但抽到咩角就睇你運氣
好似係輕盾,一直想要輕盾回避裝
如果黑,就少啲抽一排,之後就會轉運成日中,但係中一排又會黑返,又要慳返一排
真係難上加難 而家淨係刷個活動同打返個主線 啲裝備同啲幻獸係咪都好重要?
最麻煩就係升一隻七星 要兩隻一樣 好呃錢呀救命
如果國際版出就抽呢三隻?
而家應該可以換輝源上7星,有啲送埋你
基本上日版而家只會抽1隻,相信國際版都差唔多
到時應實有國際版更加勁既原創角色
要抽好多先可以換,step4 先可以換到兩粒
我想問有冇啲咩群組可以入下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞