元朗即時討論

1574 回覆
256 Like 15 Dislike
你個腦有事就咪撚上網屌你老母臭閪
仲覺得手足做野可以阻到佢地幾多,會唔會太天真, 要拎CCTV料實一早拎好
佢地之前咪請左好多退休曱甴睇片, 其他曱甴平時做開就做差唔多野
一係就加強便衣曱甴, 做開CID嘅曱甴就繼續科勞, 其他時間一係巡邏一係去曱甴屋度訓練戰術/操體能

要自保起碼清左啲活動用衫褲鞋先
立場被噴 Backup
https://streamable.com/apnsq
星火正跟進
岩阿 上網屌同路人呢d辛苦野留比你d廢物做岩哂
唔熟路唔出絕對合理
講句危險唔岩時機就話屌人出
比哂藉口自己做free rider
咁姐係由一開始就唔應該搞任何公民抗民?
完全係侮辱緊所有堅持到而家既手足
班傻閪而家跑咩?
中頭盔?
發覺行動post 永遠都係行動期間先上到熱門
https://lih.kg/1937108
頭先建德街拉左人
罐咖啡有冇事
次次講話唔好入,就話乜都唔做最好,下下講到咁極端根本冇討論價值我唯有希望講依啲悔氣說話係黑警,如果係同路人,勸你地做任何野之前用下個腦,睇下依家個大局,咩時候適合做咩野,同埋唔好衰左又搞到成班人要救你
大局就係氣數已盡
唔係大遊行連聚人都冇可能,地鐵站企滿狗
連有一萬人聚埋都好少機會
以家對手全軍壓迫適合時候就係係屋企練體能到肺炎完
理性話你知重防, 有大量曱甴好危險係人之常情

依度有啲人覺得某啲人講野+表情符號似係恥笑緊入去啲人/去做野啲人
始終兩登風氣都係玩膠/5毛太多

手足要做咩就算係現場都阻唔到, 部分人知道風險
但太多人去現場係行行企企, 冇所事事為左屌狗/陪FD子叫極唔走, 人留我留就最大問題, 去到深夜又奶野
Push
同你老母臭閪
你有資格話人free rider?
打撚到咁你條撚樣咪又係得閒係到講鳩話
邊撚句講叫咪撚出去呀
叫人咪撚入元朗呀
Set好晒場等人入去打你班仆街仲吹雞入去比畜打
手足?你啲嗌手足既會推手足去死既?手足你老母呀?你有冇資格嗌班義士做手足呀屌你老母臭閪
有隻狗貼咩忠誠勇毅喺頭盔度
好撚想嘔
又話冇位貼no
屌 又拉
屌你老母 噴乜鳩??
係咁叫人後退 再啦啦噴人 屌
岩呀
要打又打到咪去其他地方打
拎個地方黎打飛機做乜撚
元朗打未撚試過咩727咪比對家打撚到收皮
你話個個叫你咪撚入,入左你打到對家收皮咁我錯我比狗三穴
事實係次次都係抗爭者收皮
去個Set好晒場打鳩你既地方比對家打鳩你係乜撚野抗爭?
Be water呀
你出去送頭啦柒頭
反正講咗幾個月都唔撚聽
個個一味喺度屌人唔出去
唔出去就覺得人哋忘記晒呢半年發生嘅事
屌你老母都戇撚鳩
Block路又無謂,完全做埋曬一啲冇任何意義嘅行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞