元朗即時討論

1574 回覆
256 Like 15 Dislike
我唔想不過似乎係你地班軍師見到手足送頭好開心 啊唔好意思,係肉盾先岩
你不如早半年叫人唔好勇武,一齊唔洗死
由早幾日對家開始吹風 就知其實係班鄉黑同班狗想做場大龍鳳

唔割今日入元朗既手足 但都唔好睇少對家動員分化既能力 無論係現實定網絡
你個底咁揚就唔好衝出黎柒啦
咁熱門冇行動post就唔撚好屌啦
平時呢堆都係做show用
你當我五毛都得
又唔係去殺鄉黑報仇, 出來SET RB被狗拉, 擺明臥底設局
大佬呀 同一日同一個地方係咪請君入甕 係咪要用腦呀
講事實都俾人屌
贏係邊?
浪漫主義教條主義 次次都係咁
有勇氣係真 不過用腦更重要
你話你有後路hit and run走到緊係ok
但更多人諗都冇諗清楚一步係點就去做

同時上邊又有傻鳩話咩肺炎令運動冷卻
用下個閪腦諗下
我地最終boss係中共
打國際戰加速主義都夠做
同時肺炎做到我一直要嘅爦炒
係文宣上轉向多d政府責任就夠

不過好多人講左咁多次總有人唔去思考
下下出黎做形式主義嘅野就覺得自己有用
送頭都出力
你不如又出下力
難聽d 講句, 依家全世界都focus 係武漢肺炎
加上咁多個月以黎對外文宣香港警暴D 外國人都開始麻木
跟本咁樣折損人手係對外文宣黎講已經好低效力
點解唔留番條命係網上戰線, 跟本武漢肺炎就係鋤死CCP既關鍵
唔通比狗拉,SET下RB就係羸
今日咁既部署 連畜龍都有 睇怕之後都會有 班狗今日試新招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞