[I/A] 第七史詩 Epic 7 (129) 地獄迷宮,你今日過左未?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無暗龍女 暗25情況下係5000分以上係咪無可能有十幾%守率 日日俾人打落5000下又要追返上去 好攰
有無暗龍女同暗25都會俾人打返落去
守隊唔洗咁太多
守隊重點係令對方睇到已經唔想打
有冇新驚玩?
習慣下唔好skip 靠連勝個分上去
溫提, 今日雙ap大家可以去ep2刷曬d 氣息同裝出黎
好似十幾個

詳情要搵我地負責人筱荍巴

lihkg 係咪滿左人, 我次次都打唔到團戰
前一排有幾個月冇玩,而家成日home office 又回歸番
貪心的小狗
唔買首抽玩真係幾痛苦 唔怪得冇咩新手
入門太高,升野太慢
以家玩買個暗25起手已經好過你課足兩年得個吉
隻game嘅平衡一早崩壞咗

我正常玩,得2-3隻3色5色
辛苦練完3隻6星,滿心期待咁去打pvp
哇,有個防守隊只放一隻角色嘅?嚟送分㗎?
Click 入去
打死咗對面嗰隻
但對面突然起返身
Descending Blade!
我2隻dps就咁就死咗
得返殘血嘅奶同坦,仲要命中下降tim
唔緊要,我可以同佢磨
Miss miss
Chaos!
Ah ah ah ah
You lose
點解?點解我明明咁辛苦練完3隻6星,仲可以畀一隻角色屈機?
望下個機率,0.15%?
屌你老母垃圾平衡,垃圾game

買首抽求其一隻暗25已經可以隊冧你全隊
之前有段時間我差啲因為暗25而嬲到棄game
你話新手唔買點玩?

我之前入坑嗰陣有好心巴打送咗我一個帳
佢話有2隻限定,好勁㗎
我見有唔少6星,好似ok喎
咪打pvp囉
點知有隻角色識復活,一嘢秒咗我全隊
我即刻O咗嘴,bug嚟?
最後我發現自己根本打唔贏嗰隻嘢,就將個帳送咗畀第二個巴打
講返聲Sorry先
暗25無恥之最
建議置頂
睇返之前啲片原來nerf光暗原五有得recall自選 cls唔怪得op角周街都係
光屬唔放得落防隊嘅原因:
1暗25
2暗25
3暗25
4暗25
5暗拳暗蘿廢鐵
好多人recall左暗25
無換到暗25 後悔了
果陣只係nerf左復活後冇左大攻 但只係睇佢復活後即拉條出技呢一點已經feel到佢仲係t0
嗰陣Nerf唔到要點
即出技同100%降命真係on9
改成拉50%會平衡好多
而家sg又唔夠再nerf,令25永遠成為e7毒瘤

人哋game係愈出愈勁,引你課金
E7反其道而行,愈出愈廢
新光暗4/5冇隻有用,引你買首抽帳
竟然鬧遊戲史上最保值嘅game?
1年前賣$1000 嘅帳,只要舊角一buff,今日可能賣$2000
快啲大量購入光法,光三眼,1年後肯定發達
8千蚊暗拳呢? 變仙股未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞