[I/A] 第七史詩 Epic 7 (129) 地獄迷宮,你今日過左未?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
係咪以前嘅事?
我記得前排刷日服首抽都AUTO緊
玩咁耐 我都未睇過劇情
講緊寵物自動loop關 唔係出技
第一章10-10我都睇晒 第二章已經冇心機睇
全部飛
玩成品號冇感情可言
一拎到個帳之後冇目標
日日9 fing fing好快棄

反而應該買個初始號先
知道下隻game玩乜,再畀暗25滅團幾次
覺得啱玩先再買成品都未遲
本身有睇,但後來發覺睇劇情會延遲我刷龍11
就開始飛
畀暗25滅團幾次
呢個先係重點。唔了解世界嘅殘酷係唔會明起跑線有幾重要
一早block7左
要完全封鎖先得
講得成品號又唔高進度我就真係唔知叫乜嘢好啦

成品通常係講緊我哋呢啲玩咗好耐嘅玩家突然唔想玩拋售出來嘅帳號

嗰啲係初始號 有強力角色但係劇情卻是定咗喺很前的地方
但係初始號一定係買暗25 似係佢秒人多啲
可以自動刷龍11我覺得已經係成品啦喎
定係係你地眼中自動刷龍11都叫初始
我諗返起以前仲未有得自動掛機真係要日日行住嚟按
返學嗰陣時撳
出去買嘢食嗰陣時撳
總之有空閒就係喺度撳
之後再搵到 按鍵精靈輔助
咁又好返少少
最後就係近期出嘅自動刷 所有人都受益
彷彿已成歷史
冇好裝備一樣係打唔過人哋
龍11 基本野咋嘛,去到pvp , hell raid 個d 先係另一個世界

btw, 第二部劇情衰左伊傑拉好多角色都冇介紹清楚既時候又整多個大陸既新角色出黎,除左木gay, 璐璐卡之外,d 角色著墨太少冇咩感覺
我成品號既意思咪係起碼要買個刷到龍11既ac啦 唔通買1-4個啲初始咩
正常係買1-4 wo
新手嗰陣最好玩嘅時間係研究點先可以刷到龍11
你新手個陣啲裝既數值都未buff 依家應該易好多
你玩咗六日就刷到龍11?
其實刷到龍11都算中間
應該劇情同埋其他深淵仲有好多獎勵都攞曬
如果係咁樣我覺得應該叫做*半成品*
即係買半成品嘅話要問清楚推到什麼特定關卡啦
初始係指緊所有劇情同埋獎勵都維持喺好前面嘅但係又有非常啲強力嘅數據
贏在起跑線上
所以如果係新手可能係玩過兩三關嘅話 咁我就可以推薦考慮買初始號而唔係成品號
緊係未啦 水奶轉職任都未解完 仲要刷符文
大把人就係買初始號頂唔順個新手期太悶就棄咗
睇翻個人意願啦
認同睇返個人意願

不過點講好呢 因為我認為
~嗰啲人就算買成品都一樣會棄 諗嚟都冇意思~
成品仲悶

新手惡夢
依加算好 有得自動刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞